Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Thursday, August 2, 2012

Jadi minah Arab sipi-sipi , Ngeee !!~

Hey readers , selamat malam !!

Macam mane iftar korang untuk puasa yang ke-13 ni ?? Masih penuh ke meja makan tu ? Puasa yang ke-13 ni aku dan family dah tukar selera pulak. Nak jadi Arab sipi-sipi pulak. Hahaha. Ktorg choose untuk berbuka puasa dekat Al-Rawsha Kg Pandan , TEHEE !!~ Buffet Ramadhan dekat sini berharga  RM59 nett for adult and RM 25 nett for child. Last year pon aku dah makan dekat sini dengan colleague aku but so not my taste. Tapi alhamdulillah , tahun ni bolehla jugak sental !! 1 pencapaian yang hebat okeh untuk aku. :DD

Dan seperti biasa , aku mestilah ade snap-snap gambar kannn !!~ Aku ni kann gile camera. Ohh terasa nak lempang diri sendiri masa taip statement tu. Miahahaha. Soooo , korang tengok jelah ye gambar-gambar yang terhidang ni.


* Ohhh kipas , kamu terpaksa teman blurkan , mencacatkan gambo teman je. :DD *




* Gambar 1 : U see u see , tu pinggan pertama. Nama makanan ni paling fail sebab pelik-pelik je. Nak ingat pon tak sempat. 
Gambar 2 : And dis is my 2nd plate , TEHEEE !!~ Nampak na sikit haribulan gomok aku ni. 
Gambar 3 : Ni kire dessert la , tapi sorry 1 pon aku tak makan ! Snap gambar je lebih. :P *


* Ni muka da kenyang , sampai terasa nak meletup gaklah perut aku !! *


* Dan ini mama dan adik bongsu aku , aku snap gambar aku tapi dorang pon nak jugak. Sooo , kasi chance jela. Hahahaa. *


* Jangan tengok aku , aku nak suruh tengok deco dia , sangat Arabic kannn , padahal restaurant ni more to Lebanese !!~ *


* Di balik tirai ni ade toilet , hahaha tu je aku nak cakap. Kahkahkah !!~ *

Selepas balik dari Iftar tu ktorg 1 family ke JJ Maluri , ayah nak bawak adik-adik aku beli baju raya katenya. Sooo , aku macam biasa membuntuti sahaja. Hahahaha. Dannn hasilnya adelahhh :-


* Yesss !! A box of korean drama series !! Cerita LIE TO ME ni actually aku dah lame sangat nak tengok. Tapi bile tengok on9 sangat tak clear. Sooo , terbelilah sudah 1 box cite ni (gune duit ayah). Yeayy!! Mekasih ayah !! :D *

Balik daripada JJ Maluri , singgah rumah makcik aku dekat Cheras jugak , sebab nak g amek duit raya. Hahaha. Duit raye dah tukar. Dah boleh dah datang beraya. :pp Bile dah pergi rumah macik aku ni , mesti akan jumpe buah hati tersayang aku , ZARA !!! 


* Ni gambar sebelum blackout , sebab lepas je ktorg tangkap gambar ni. Dalam 20 minit pastu. Zassss takdo letrik. Berpaneh la ktorg dalam rumah tu termasuk budak masam tu sekali. Hahahaha. :DD *


p.s : Itu saje kisah untuk harini. Hehehe. Saje nak berlagak dengan korang yang aku de korean drama series 1 box tu je. :DD



xoxo




- Cik Dabel N -

No comments:

Post a Comment

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah