Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Saturday, August 4, 2012

MOLOME !! Ala-ala Instagram gettuw !!~

Assalamualaikum , hey dannn selamat pagi readers !!

Oh hallooo. Meh la sini sikit aku nak celite dengan korang ni. Haaa !!~ Sekarang ni BB user dah boleh tarik nafas lega (macam orang lepas jog tu). KENAPA ?? WHYYY !! WHYYY !!~ Sebabnye adalahhhhhh ini :


Haaaaa ?? APAKAH MOLOME ?? Okey guysss stop buat muke pelik + jelik tu ok. MOLOME ni 1 application untuk kite BB user yang takde INSTAGRAM.

Korang sure pernah rase tak puas hati dan membara je kan tengok android user ade INSTAGRAM tapi kite takde. But now , tapayah nak berbulu sangat okeh. Kite ade MOLOME. Function masih juge same dengan INSTAGRAM. Still boleh ade followers dan followings. MOLOME is not only untuk BB user , android user pon boleh gune same. Adil dan saksama aite ??


 * MOLOME for BB user !!~ Huyeah huyeah huyeahhh. (sambil gelek gerudi). Ahakk ahakkk ahakkk. :DD *


* Timeline , korang ingat twitter je ke ade TL haaa ? MOLOME ponnn ade ohkeyhh !!~ *


* Selepas kita choose gambar , kite akan directly pergi dekat sini untuk process Zoom & Crop , so korang zoom/croplah sesuka hati korang , understanggg ?? *


* Dah setel zoom & crop , korang bolehla pilih Filters kat sini. Banyak jugaklah type of filters yang dorang ade. Sooo gooooddd haaa you ni MOLOME !!~ :)) *


* Selesai pilih filters , korang boleh terus laju-laju macam Flash pergi Share dekat Tweet/FB/Tumblr dan sekutunya. Huyeahhh !!~ SETEL !! Semudah ABC kennnn~ :PP *

Dannn ni dia , gambar yang dah berjaya aku edit gune MOLOME. Jyeahh !~ Ohhhseeem peopleeee ! :D




* Naisss right , boleh challenge instagram takkkk ?? Woot woot !! So , ape lagi !! Klik je la BB Apps World korang tu dan search MOLOME. Miahahaha. Loveeee my MOLOME , it was so ohhhseeemm & cool !! *

p.s : for anyone yang dah ada MOLOME , bolehla follow me at NuriesyaNadia and i'll follow you back. Mihmihmih. :DD



xoxo




- Cik Dabel N -


No comments:

Post a Comment

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah