Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Friday, August 17, 2012

Pinn pinnn pinnn - Pesanan Penaja , TEHEE !!~

Assalamualaikum & Hello !

This is my special entry untuk my lovely boifreng.
Kalau agak-agak korang rasa meluat nak baca.
U may skip to my next entry.
Terima Kasih !!~

Hey capang.
Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin.
Me wanted to seek your forgiveness for all mistakes that I've done.
Sorry sebab girlfreng anda ni sangat keras kepala , degil , suke buat hal.
Dannnn tak makan saman (opkos laaa i makang nasik okehhh). :DD
Minta maaf minta ampun dari hujung tudung sampai hujung selipar. Hahaha.
Drive balik kampung tu elok-elok , jangan nak drive lelaju and nak cepat sampai je.
Taulah kereta awak tu dah guna engine 1.6 , hehehe. :P
Semoga selamat sampai Parit Buntar dan selamat pulang ke KL okeh dear.
Girlfreng awak ni sedih sebab kena tinggal kat KL sensorang raya ni tauuu. Waaaa :'(
Can't wait nak raya sama-sama. (Raya ke 3 kann kann kannn) :)
Do take a veryyy veryyy great care of urself dekat kampung tu okeyh ??
Kirim salam semua. Especially mama & my new geng tu. Hehehe. :P


p.s : bila jauh baru rase rindu , kalau dekat duklah bahan sane sini. Haaa amek kauuu rasekannn~ :DD


xoxo


No comments:

Post a Comment

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah