Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Friday, August 17, 2012

First iftar after almost 12 years , heee !!~ :D

Assalamualaikum and hello guys !

Selamat malam everyone.
Dah tido ke belum ? Kalau belum meh sini kita chit chat chit chat.
Okeh guys actually aku nak kenalkan korang semua dengan awek cun ni , pewittt !!~
Sapekah beliau ??
She is my pet sis or my kakak angkat since standard 5 lagi okeh. :DD
Actually ktorg memang dah terpisah almost 10 years but THANKS TO FACEBOOK sebab jumpakan ktorg balik. Ngeee~

Dan here we go , after almost 12 years baru nilah ktorg sempat iftar together , so tak nak cakap banyak-banyak. Jooommm kite layan gambar !!~ :DD




Taken by : My sista smartphone , ngehh !!~ 
Location : In her car at Bazaar Ramadhan Putrajaya Precint 2. :DD
Time : While Encik Dabel S is sleeping in his car. Durhh!~

After cuci mata at Bazaar Ramadhan , lets go to Gearbox Warung Dusun for iftar. 
As usual snap here snap there and playing around with DSLR will take place. LOL !!~ :P


 Me and My Sista , heheee !~


Boooyaaaa !!~ Candid spotted here !! Dangg~ 

Andddd here is our menu for iftar , burppp ! Alhamdulillah. :DD





Sup Gearbox + Tomyam Campur + Kailan Ikan Masin + Telur Bungkus + Takoyaki + Air tembikai. (Kailan ikan masin/telur bungkus is not in the picture , sebab lambat sampai).

Kepada sesiapa yang terasa nak makan kat sini bolehla buat reservation terlebih dahulu especially bulan puasa ni , sebab place sangat limited. Based on first come first serve basis. 

Untuk tempahan sila hubungi :

012 - 6130055 (Azmi)
012 - 6227220 (Fathi)


p.s : I missed my sista , akak u owe me tudung bawal okeh !! Sila jangan buat-buat lupa. Or else senget tangan tu nanti orang kejekan. :PP


xoxo


No comments:

Post a Comment

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah