Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Monday, August 6, 2012

Skin Care : Sabun Beras Thailand.

Assalamualaikum , hey readers !!

Ngeee !!~ Tadi aku busy menghapdate teaser je. Now , aku nak tulis entri pasal SABUN !! Huyeahh !!~ Dah kenapa dengan aku ni sebenarnya ?? Ohh just nak kongsi with u guys pasal product skin care yang aku pakai. *Oh bebajet duta produk. Kerana dirimu begitu berharga. Miahahaha.*

Kapkunkappp ! Eh kenapa pulak cakap Siam ni. Haaa. Ini adelah sebab product skin care yang aku pakai ni asalnya daripada Thailand. Welcome to Thailandddd. *Sambil jari melentik-lentik* :DD

Okeh okeh muka siyes dah ni. Shhh !! Kepada pembace tegar belog aku ni sure tahu yang aku pernah pakai product jenama Tabita from Indonesia kan sebelum ni. Kepada yang tak tahu bolehla bace entri aku pasal Tabita tu dekat sini. Bukan nak kata Tabita tu tak elok atau tak best and sebab tu aku tukar produk lain. NOO !!~ Tidak sama sekali okeh anak-anak. Tapi sebab RM die yang besar tu membolehkan aku bawak-bawak istighfar sikit. Hahaha.

Soooo , now aku dah bertukar memakai produk from Thailand , untuk gambar sile scroll bawah. Mekasihhh. :)


* Ni lah dia sabun muka dan cream yang aku pakai sekarang ni. Whitening Pearl & Snowlotus !! Actually aku baru je try produk ni , so tak tahula hasil die camne. Tapi tengok user lain - Ohnooo !!~ Putihnyaaaa !!~ Jelly aku dibuatnye. *


* Pada yang tak tahu , ni pulak namanya Sabun Beras. Pon boleh pakai dekat muke. Bahkan bukan dekat muke je tapi 1 badan pon boleh. Gerenti seputih liquid paper la korang lepas ni. Hahaha. *


p.s : Untuk maklumat yang lebih lanjut , korang boleh je klik Encik Gugel dan taip Whitening Pearl & Snowlotus or Sabun Beras , semestinya akan terjawab persoalan korang tu.


xoxo


2 comments:

  1. aya suka pakai sabun susu beras ni kat badan...best sangat..

    whitening pearl tu best ye?xpernah try lagi. mana best whitening pearl dengan sabun susu beras ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dua dua pun best , tapi rasanya kalau tanye Nadia. Nadia lagi suka sabun beras. :D

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah