Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Thursday, August 30, 2012

Seharian berjalan dengan BIRTHDAY BOY , hohoho !! :DD

Assalamualaikum & Hello.

Selamat pagi dan selamat hari Khamis everyone.
Woot ! Woot !!~ Besok cuti ,
Yabedabeduuuu !!~ MERDEKA MERDEKA MERDEKA.
*semangat kenegaraan sangaddd kannn~*
Tapiiiii Sabtu kejela pulokkk. Bahahaha alpadan muke kauuu.

Btw , semalam birthday si buah hati.
Maka dengan itu , kami pon berjalan jalan seharian.
Dari Pantai Dalam mencekik Ayam Golek Nara Seafood sampailah ke Mid Valley.

Ktorg buat ape kat Mid Valley ???
Jalan jalan keluar masuk kedai dan as usual la activity yang dah lame ktorg tinggalkan. Iaitu nengok wayang , hohoho.
Melayan cite SAM - Saya Amat Mencintaimu
*ala cite yang pelakon die Shaheizy Sam & Lisa Surihani tu*
Cite ni pasal pesakit Skizofrenia ataupun dipendekkan kata - GILA !!.
Haaa tak memasal aku rase macam aku pon gile same bile nengok cite ni. Hahaha.
Nak bace review ?? Rajin2kanlah diri tu untuk klik sini.


Actually aku nak celebrate birthday boy ni.
Tapiiiii bile teringat yang aku da berabis teruk untuk Hali Laye & Vacation.
Makanya , celebration tu hanya between us jela. Ahakksss. :D
Ekonomi melesetla pulokk. Tralalala.

Dannn kat macam biasa , kat  bawah ni mestilah ade muka KAMI !!~ :PP
Selamat senkodeng ye uollss.


Sesampainya kami dekat Taman Tasik Titiwangsa , TEHEE !!~





Birthday boy dengan birthday cakenye.
Even one slice je , tapi kire okay la kann daripada takde langsung.
So , here you go Chocolate Indulgence from Secret Recipe menjadi pilihan.




Aigoo , naseb baik belikan 1 slice je.
Kauuu tengok ape die buat.
Die tenyeh kek tu kat muke den ni haaa. Ehhh sabo jela.
Kalau belikan sebijik alamatnye mandi dengan kek la den petang tu. :PP
Ape pon aku suke tengok die happy cenggitu.
Walaupun akulah mangsanya. Waaaaa. :"(


p.s : Btw again HAPPY BIRTHDAY darlingg! (menunggu Cik Rina hantor gambar nengok bola kat Paroi ritu. Dah dapat gambor nnt teman tulis entri lagi , hahaha).


xoxo


No comments:

Post a Comment

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah