Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, August 14, 2012

Seharian berjalan dengan si kecik , hohoho.

Assalamualaikum dan hey readers !

Alhamdulillah dah masuk Ramadhan ke-25 , Ohyeahhh!!! Lagi bape hari je nak raye. Esok hali laye esok hali laye. Hahaha. So , seperti biasa. Bile cakap pasal raya , semestinya sangadddd sinonim dengan SHOPPING kannn~ Dan disebabkan aktiviti kurang sihat nilah aku tak sempat nak pegang keyboard lappie langsung. Kesiannn kannn~

Ohkeyh guys , Sabtu lepas aku pergi jalan-jalan dengan si kecik , Zara namanya. Sape pulak budak kecik ni ? Die ni faveret anak buah aku. Comelll~ Tak caye cube tengok bawah ni.


Meet my beloved Zara Zenia Khalisyah. Comel kann~ Jangan harap korang boleh kidnap. :PP

So kemana ktorg on Saturday tu ? First location ke Ampang Park but seems like aku da beli baju hari tu. Aku duduk jela melayan kerenah si kecik ni dekat Dunkin's Donuts. Perghh !! Rase nak meleleh ke lantai air liur ni tengok Banana Strawberry die. Dangg~ Si kecik ni pulak sibuk main buih tiup-tiup die.



U see u see , muke budak kecik ni kemain riang ria tak puasa kannn~. Rase nak kene lempang lelaju je budak ni. Hahaha. Dahla gigi jarang. Nak pakai braces ke Zara ooiii ?? :DD

Betullah budak kecik ni tak puasa , tak caye lagi ? Haaa nah nengok gambo bawah ni :



Amekk kauuu !!~ Minum milo + makan nugget. Meriah kann~

Dalam pada jadi babysitter si kecik ni , sempat jugak aku terembat baju kurung sepasang style Saloma lagi okeh. Tak mengalah uollss. Kopak aku kalau dibuatnye. Hahaha. Besides TERBELI baju , aku pon sempat cuci gambo (actually ni la tujuan asal g Ampang Park).


Haaa cenggini la sikit style baju kurung yang aku TERBELI tu , kalau korang nak tengok korang tunggu rayalah eh. :DD

Next station , KLCC !!~ From Ampang Park ktorg ke KLCC pulak. Mencari kasut tuk si kecik ni. Kasut  + Selipar die da buruk beno rupenye. Hahaha. Dan nilah die kegiatan budak nakal ni kat KLCC (besides melalak + menjerit + meroyan sebab taknak fitting shoes dengan baju).





Aktiviti si kecik dekat KLCC !!
Gambar 1 : Cube try test naik beskal. Ikut suke hati die rempuh display. Hahahaha.
Gambar 2 : Orang suruh try kasut , die pegi try spek mata. Menjemah betul budak sorang ni. :D
Gambar 3 : Tak dapat beli janji dapat main pon okeh. Terduduk aku melayan budak nakal ni.
Gambar 4 : Cubaan pakai kasut tak berjaya , aleh aleh die nak kire harga kasut dengan kalkulator pepel tu. Haaa. Ado ?


Seperti biasa , mestilah ade gambo aku jugek. Hahaha. Suke tau semak depan cermin. Lalalala~


 Location : Charlie Brown ke ape jadah tah name tempat ni. Yang aku tau kerusi die bentuk tulang. Hahaha. Ala ala Flinstone sangadd~


Semestinyalah ade gambo aku dengan si kecik ni , penat aku lari sane sini kejar budak ni. Perangainya amatlah menduga iman aku. Nak aje aku sekeh pale die. Hahaha. :DD


Next station , Great Eastern Mall for iftar. Cadangnya nak pergi mencekik dekat Cozy House. Tapiiiii PANJANGNYA QUEUE !! Dan demi elakkan perut berbunyi dengan lebih teruk , ktorg ke The Chicken Rice Shop. Ngee~ A Y A M yam AAAAYAMMMM (Zara la yang eje camni , aku follow je). Sorry kat sini takdo gambo , sebab ralit menghadap makanan. Ngee~


Sekian sahaja untuk entri jenjalan aku di hari Sabtu yang lepas , entri lain akan aku hapdate nanti. Later you know later. :DD


p.s : bile gambo da print , tibalah mase nak beli album gambo. lalalala~


xoxo


No comments:

Post a Comment

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah