Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, August 28, 2012

Short Update : Kawan Baru !!~

Assalamualaikum & Hello.

Short update from me today.
Aku ade sorang lagi follower baru , waaa mood sangat bangga. Bahahaa
Thanks tau Cik Ell sebab follow blog kite yang tak seberapa ni.
 *malu sambil blushing*
Actually pada yang tak tahu , Ell ni kawan baru aku.
Cik Rina yang kenalkan aku dengan minah cute ni.
Nilah hikmahnye ikut member beraya rumah member die.
Dapatlah tambahkan kenalannn~ Kan kan kannn !!
Ape pon , silela blogwalk die.
Mane tahu boleh jadi kenal kenalan jugak.
Berkawan bialah berjuta juta lemonnn.
Bermusuh jangan sekali. Wacehh !~
Bermadah madah lak pepetang ni. Hewhewhew.


p.s : malam ni nak p tengok bola nismilan lawan perak. agak2 boleh tak jumpe blogger dua orang ni ?? :)


xoxo


2 comments:

  1. aaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... nak jumpe nadddd!! :P

    ReplyDelete
  2. Hahaha , dapat jumpe ponnn kan Cik Rina sayang. :D

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah