Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Wednesday, August 29, 2012

Today is HIS day , wuhuu !!~

Assalamualaikum & Hello.

Again another short updated.
Just wanted to wish to my beloved boifren ,

HAPPY BIRTHDAY TO YOU
HAPPY BIRTHDAY TO YOU
HAPPY BIRTHDAY TO BIE
HAPPY BIRTHDAY TO YOU !!~

Happy 23rd Syazwan Shumali.
May Allah bless you with joy and happiness.
Semoga panjang umor dan dimurahkan rezeki.
*so bolehla kite kawen cepat cepat , TEHEE !!*
No matter how hard the situation you are facing , I will stand there. 
*please do remember this*
Me love u much much insyaAllah from now until Jannah. :))

Itu saje sedikit sebanyak wish yang aku nak buat kat sini. Heee !~
Bukan pe tepat pukul 12 malam semalam lagi aku dah wish.
Sebab semalam mase pukul 12 tu aku and kawan kawan die pon tengah melepak.
Almaklumlah baru habes nengok bola kek Paroi.
So melepak sampai tak pasan dah nak kul 12 malam.
Lalu straight saja aku wish birthday buah hati aku ni secara LIVE , wuhuu !~


Nah kek bie , sebok suruh buat sangat semalam. Hahahaha. :PP


p.s : gambar akan diupdate nanti di dalam entri yang same. gambar aku dengan birthday boy. Kihkihkih. Ni pon siap amek leave nak celebrate birthday dia. Sooo , mane kite mau pigi harini ?? :D


xoxo


2 comments:

  1. Pergi bawak wan jalan2 smpai puas.. hahaha..

    Hppy Birthday wan..
    Cecepat kawen korang ye!! HAHAHA :D

    ReplyDelete
  2. Kite bawak wan jalan jalan ? Alamaknye ke syurga jela camtu. Hahaha. Eh ni da wish awak yang ke 3 ni nak ktorg kawen cecepat. :pp

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah