Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Wednesday, September 19, 2012

22 things to revealed , TEHEE !!~


Assalamualaikum & Hello.

Jalan jalan dekat blog Cik Rina lalu terjumpa questionnaire ni.
Lalu segera cari sumber nak copy paste.
Dannn terus ditempekkan kat sini. 
Lalu aku pon menjawab dengan tenang. :D 

11 soalan dari Gadis

1- Kalau orang senyum pada anda, adakah anda akan senyum pada dier semula?
Senyumkan sedekah , why not. Kecuali kalau orang tu dah buat tahi. Hanya pandangan tahi akanku berikan. :PP

2-Hp paling canggih yang pernah anda gunakan?
Blackberry Bold 2

3-Suke shopping ape?
For time being . shopping tudung bawal lah yang BEST !!

4-Suka dating kat mane dengan pasangan?
Mid Valley + Pavilion , kalau nak jumpa ktorg carilah kat sini. :P

5-Kalau tengah marah dengan bf/gf/tunang/suami selalunya diorang akan buat apa?
SMS/BBM dijawab sepatah sepatah. Kalau mood ada baik baru kasi bebel. :D

6-Suke shopping barang ape?
Baju !!

7-Kerja gila yang korang pernah buat?
Pergi JPO dengan berbekalkan RM8 dalam wallet , bananana.

8-Apa yang ada dalam handbag korang?
Handphone 2 biji,wallet,lipstick,lotion,minyak angin,ubat ubatan. 

9-Laman web ape yang baru sekejap korang singgah?
Nuffnang , tengok rezeki banyak ke tak. :D

10-Game ape yang korang suke main bila dah xde buat ape-ape?
Game dekat TAB member. :P

11-Apa yang korang tengah fikirkan sekarang ni
Nak kawen cepat , auuuchh gatal !! :PP

__________________________________________________________

11 soalan dari FY

1- Apa restoran kegemaran you dengan pasangan?
Nuri Seafood dekat Kg Baru.

2- Dekat mana tempat dating yang pertama?
Sunway Pyramid. *malu malu kucen*

3- Siapakah orang yang selalu kongsi perasaan happy,marah,tak puas hati atau bengang ke dll?
Mestilah Encik Dabel S !!

4- Minyak wangi favourite?
Victoria Secret - Vanilla Lace. Aummm !! :P

5-Apa plan untuk 5 tahun akan datang?
Semestinya dah ada family sendiri. Ambooiii syok sendiri. :DD

6-Benda yang paling you sayang?
My ring !!

7-Favourite song apa?
Lagu by Bedroom Sanctuary.

8-Ada pet tak?
2 ekor kucingg. Miawww !!!~

9- Destinasi honeymoon yang diidamkan?
Korea , Gangnam Style !! Huyeah huyeahh.

10- Perkara yang paling pantang?

Orang cari pasal !!

11- Apa perkara yang paling romantic yang you buat utk si dia?hehe
Buat IC baru sama sama , haaa romantik sangat. Ingatkan nak tukar kewarganegaraan pulak lepas ni. :PP


p.s : Jomlah try sesama , hehehe. :D


xoxo


No comments:

Post a Comment

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah