Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Monday, September 10, 2012

3 Tips & Teknik Anda Untuk Menawan Hati Si Dia.

Assalamualaikum & Hello.

Saja saja berjalan jalan dekat Nuffnang harini , selak sana selak sini.
Ehh ehh ehh ternampak pula satu advertisement contest yang WOW !!
Kenapa WOW ?? Sebab hadiah dia bestlahhh !!
Apa lagi dengan pantas jari jemari ni menekan "new post" , heeee~
Manalah tahu kot kot ada peluang nak jalan jalan atas pasir pantai pulak kannn. Kihkihkih. :D

3 tips & teknik anda untuk menawan hati si dia.



Korang ingat senang ke aku nak mengorat si capang ni dulu ??
Fuhh !!~ Berpeluh peluh ketiak tauuu nak mengorat dia ni. Hewhewhew.
Tapiiii aku ke yang mengorat dia ?? Haaa !!

TIPS & TEKNIK !!~

NATURAL.
Yes itulah yang palingggg penting.
Jadi diri korang sendiri ye anak anakku sekalian.
Tak payahla korang nak berpura pura jadi orang lain hanya untuk memikat hati si dia.
Buatlah apa yang korang dah biasa buat.
Kalau si dia tu betul betul nakkan korang sure dia boleh terima perangai selekeh korang tu.
No need to worries about that okay.
Tak payahlah nak control control anggun. Plasssstikkk sangat tau.
Let them know perangai korang yang sebenarnya.
Alhamdulillah si capang ni boleh terima perangai tak masuk akal aku ni.
Sebab dia pon 2x5 je. Kahkahkah.
Example : korang suke bersin kuat kuat. Haaa silakanlah bersin kekuat , ini tidak ! Bila depan si dia je mulalah bersin ala ala bunyi kucing siam gatal. Hahaha.

ADA.
Ada doesn't mean korang kena ada 24/7.
Tapi cubalah untuk ada dengan si dia saat si dia memerlukan anda.
Tak kisahla bila si dia dalam kesusahan mahupun ketika si dia dalam keadaan bersandar kekenyangan. :P
Janganlah bila masa gaji + bonus masuk barulah korang menggedik nak menempel.
Tapi bila si dia kais pagi makan pagi korang buat tak tahu pula. Isk Isk Isk. :D
Tak pon korang cubalah jadi pendengar yang setia. 

Itu pon da memadai untuk si dia sebenarnya. :)
Walaupun korang rasa masa tu telinga korang da sebesar kawah nak dengar semua cerita si dia.

Tapiiii , show them yang korang betul betul hargai dan ambil berat pasal si dia.
Barulah si dia tangkap lentokkk dengan korang !!~ :P
Example : Bila si dia call korang malam malam dan ceritakan masalah dia , korang cubalah untuk menceriakan keadaan okay ? Even mata dah macam kena lekat gam gajah sekalipun. Korang kena juga lakukan demi CINTA. Acecehhh !!~ :P

KELAKAR.
Ada masa kita juga perlukan humor dalam hubungan kita.
Takkanla forever and ever nak kena show muka yang serious/ketat dengan si dia kannn ?
Sometimes kita kenalah create suasana yang harmonyyy gettuw. Heee~
So takdalah si dia bosan dengan kita. Betul tak ??
Tapi kelakar tak bermaksud korang kena buat lawak yang macamm....
Macam "sore eyes" , "duckface" tu.
Tu lawak yang boleh dapatkan cap 5 jari dekat muka , bukan lawak tawan hati.
Kalau korang betul faham si dia sure korang tau what kind of humor yang korang boleh applikasi kan right ?
Example : My favourite humor kalau tengah dedating ialah tak lain tak bukan membahan telinga si dia + buat mimik muka annoying aku. Haaa~ Nak tau apa dia ?? Mimik muka bulu mata terkedip kedip lelaju dengan tunjuk gigi kapak aku yang power ni. :P


p.s : cukup dah 3 , tapi bila da cukup 3 tips/teknik baru aku perasan tarikh contest kat nuffnang tu da abes, Kahkahkah. So korang bace jela entri karut aku ni. Thanks 4 ur time readers. :PP


xoxo


No comments:

Post a Comment

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah