Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Monday, October 1, 2012

8 is our next number , Weee !~

Assalamualaikum & Hello.

Today dah masuk bulan baru. Jyeah !!
Welcome October , heee.
Dan seperti bulan bulan yang sebelumnya.
Bila awal bulan je mesti ada 1 benda WAJIB yang aku kena buat.
Apa dia eh ?? Penting ke ? Ehh mestilah pentinggg !!

It is our anniversary. :D

Alhamdulillah , pejam celik pejam celik.
Dah 8 bulan dah usia hubungan ktorg ni.
Semestinya sangat bersyukur sebab ktorg masih lagi mampu bertahan sampai sekarang.
Selama 8 bulan ni tipulah kalau takda merajuk sane , terasa sini kannn.
Mesti ada. Tapi ktorg still manage to control everything.
Sangat happy , sangat bahagia. Semoga kekal sampai jannah hendaknya.
Btw , betul ke orang kata kalau muka ada iras ni maknanya jodoh kita ??
Heeee , kalau betul cube tengok ada tak iras muka aku dengan Encik Dabel S ni. :P


" Dear Bie , thanks coz still standing by my side. Hope that kita sentiasa kuat dalam menempuhi setiap dugaan yang cuba menggoyangkan hubungan kita. Semoga bie tetap dan terus happy dan kekal berdiri disisi syg. Syg nak minta maaf kalau dalam masa 8 bulan ni syg pernah sakitkan hati bie dan buat apa apa yang menggores hati bie. Syg minta maaf okay. 0-0 tau bukan 2-0 macam match friendly semalam eh. Kihkihkih. Nuriesya Nadia cinta Syazwan Shumali forever. Upppsss. Teerrrrjiwangla pulak ! Bukan selalu nak jenjiwang camni. Ni special for 8 months sebab 8 is my faveret number. Hikhikhik !! "


p.s : i guess lepas ni kita boleh start to plan what we should do next. ngerti bukan ? 


xoxo


No comments:

Post a Comment

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah