Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Sunday, September 23, 2012

Rina Ellisa Rusdan , :)

Assalamualaikum & Hello.

Today 23rd September bersamaan dengan birthday BFF aku Cik Rina !!

HAPPY BIRTHDAY TO YOU , 
HAPPY BIRTHDAY TO YOU ,
HAPPY BIRTHDAY TO RINA ,
HAPPY BIRTHDAY TO YOUUUUU !!.



Actually Cik Rina ni gefren kawan Encik Dabel S , si Eshat tu.
Mula mula kenal memang malu malu kucing.
Tapi now ?? Kalau dah jumpa memang tak reti nak balik. :D



Daripada satu pertemuan ke satu pertemuan.
Buat persahabatan kami semakin akrab.


Bertambah akrab bila kami berdua bergigi besi.
Yess itulah sebenarnya connection terbesar kami.



Walaupun kini aku sudah tidak bergigi besi.
Tapi Cik Rina masih lagi disisi.
Menjadi sahabat sejati. :))


" Selamat hari lahir yang ke 23 Rina , semoga awak sentiasa happy dengan insan insan tersayang. Semoga terus kuat dan sabar dalam melayari sebuah kehidupan. Jangan cepat mengalah dan jangan cepat melatah dengan semua ujian. Apa apa yang terjadi awak tetap kawan kita dunia akhirat tau. Sorry la ye sebab no birthday surprise no birthday present. Tapi kita nak awak ingat yang kita sayang awak. Lillahi Taala. May Allah bless you with joy and happiness. Amin."


p.s : kite ingat nak wish pukul 12 malam , konon nak jadi yang first. Last last check balance kredit : RM 0.14 je. Hahaha takdan nak kol and nyenyanyi lagu besday. Sowiee !! :P


xoxo


8 comments:

  1. Y__Y thanks nad buat entry ni..
    Friend forever keh!!~ :D
    Kita sayang awak jugak.. Terima kasih jadi kawan kite.. :)

    ReplyDelete
  2. kenapa rina punya blog dh x leh bukak?

    ReplyDelete
  3. @Lily Suriani Rasanya Rina dah privatekan blog dia. Hanya invited readers je boleh baca. Send her email la. :)

    ReplyDelete
  4. ala...:(...nk dptkan email dia mcm mne...suka tngk korang la..:)

    ReplyDelete
  5. @Lily Suriani Cuba try email dia dekat rina.ellisa@gmail.com. Minta dia invite untuk bace blog dia. Heee. Mekasih sebab suka tengok ktorg yang weng ni. ^_^

    ReplyDelete
  6. Thanks nad... (cewah mcm dh lama kwn pngil nad hehehe..) same2

    ReplyDelete
  7. @Lily Suriani Hihihi , takpe. Memang boleh pon panggil nad tu. Hiksss.

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah