Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, September 18, 2012

Tips Menyelamatkan Diri Daripada Frust Tertonggeng , Ngee!

Assalamualaikum & Heyyowww.

Its Tuesday in the morning peopleeee , hohoho !
Currently don't have mood nak buat kerja , walaupun kerja berlambaksss. TEHEE !
Harini mau berbual apa ye ??
Dari tadi aku duk buat kerja sambil pikir pikir what kind of topic for today.
Tapiii macam tak dapat dapat ilham.
Lalu tercetusla idea nak menulis Tips Menyelamatkan Diri Daripada Frust Tertonggeng. :DD

Korang semua sure sure pernah sekali dua frust tertonggeng dalam bercinta aite ??
Same goes to me. Tipulah kalau kata tak pernah frust kannn. Membongak betui !!
Actually me myself pun dah bosan duk frust memanjang.
So , let me share some tips yang karut lagi mengarut untuk elak daripada frust. :PP

Tips Menyelamatkan Diri Daripada Frust Tertonggeng !!

  1. JANGAN bercinta dengan PLAYBOY/PLAYGIRL !! Dah kalau korang bercinta dengan manusia kategori ini , memang korang saja la tu nak menempah bala.
  2. JANGAN bagi muka , yeahhh ! Ye adik/abang/kakak kat luar sana , silalah jangan terlalu menurut je permintaan partner korang. Especially part nak keluar dengan jantina yang berlainan.
  3. JANGAN bagi full of your heart dekat si partner , kalau dah frust nanti apa yang ada dekat korang ? Nothingggg dik nonnn.
  4. JANGAN nak percaya sangat ayat ayat manis ala ala cotton candy si partner , kalau dorang do mean it dorang akan buktikan kat korang. Just be patience and wait !! Ngeee~
  5. JANGAN lupa nak spotcek FB/Tweet/Handphone/BBM/Whatsapp dan segala mak datok medium communication. Email not to be forgotten. Hahaha. :DD
  6. JANGAN sesekali couple back dengan partner korang yang dah pernah buat hal dengan korang , hello korang nak pisang berbuah 2 kali ke ?? 

Rasanya , tu je tips yang aku terpikir buat masa ni.
Later kalau ada lagi tips tips , aku update dekat entry ni jugak ye. :)

Thanks for your time !!


xoxo


No comments:

Post a Comment

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah