Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Sunday, September 2, 2012

Bile Cik Rina datang ghaye , weee~

Assalamualaikum  & Hello.

Wowiiiee~
Entri ke-3 sudeyhh !!
Nak cite ngan korang niiii.

Semalam kannn (31August) , kannn.
Cik Rina datang ghaye umah kitewww. Ahakss.
*mood gedik melampau*
Die datang dengan Eshat & adik die si Adib ensem. Hahaa.
*okay bopren aku da jeles da tu* :P
Datang beraya , sebab kebetulan mama ade buat makang makang sikit.
So , mama suruh aku ajak Cik Rina.
Adore betul die dengan Cik Rina. Heee~

Here you go , gambar Cik Rina datang beraya rumah aku ritu. :D
Dalam gambar ni semua muka aku nampak selekehhh ye.
Sebab NO MAKE-UP , even a line of eye liner.
Natural beauty katenye , puiiii~


Gelap gelap gambar , hahaha.
Orang belum setting camera ktorg da siap senyum & posing.
Ni makan dia , kahkahkah. :D


A bit better selepas diedit , huhuhu.
Meriahnya raya kaler baju ktorg , hahaha.


Lepas 1 angle 1 angle ktorg snap gambar.
Kesian Pacik Eshat jadi photographer.
Nak wat cane Encik Dabel S aku keje pulokkk time ni. Ish ish ish.
Kesiannn~


Bile Eshat da malas layan kerenah ktorg.
Makanya ktorg snap sendiri , hahaha.
Nampak kannn betapa camwhorenye ktorg ni. Kihkihkih.


Inilah mereka tetamu pertama separuh open house aku.
Eshat , Cik Rina dan Adib.
Adib ni adik Cik Rina , hensemmm kannn~ Kihkihkih.
Upppss sorry Encik Dabel S , jangan jeles. :PP


Ni gambar ktorg 4 orang.
Sape kerahan tenaga aku ??
Sape lagi kalau bukan adik aku. Hahaha.
Mase ni die baru bangun tido , mamai mamai lagi.
Tapi peduli ape aku. Hahaha.
Kejammmm kannn~ :P


p.s : besok open house Encik Dabel S dekat Putrajaya Precint 9. Pagi pagi lagi Encik Dabel S kate nak kidnap. Huargh !!~ Tapi ni tak tido lagi. Aigoo eye bag la mate aku. Huuu. Tahun lepas tak dapat nak attend open house Encik Dabel S , so tau ni kene make it jugak. Kang merajuk lagi macam tahun lepas. Kuciwe tertunggeng tunggeng katenye. Hahaha. Rumah Eshat pon ade open house jugak besok dan Cik Rina pon akan ade kat rumah Eshat daripada pagi. Alahaiiii~ Senasebla kite yanggg ooiii. :D


xoxo


2 comments:

  1. Like Like Like!!~ :D cepat email gambor yea makcik... :P

    ReplyDelete
  2. Haha , ingatkan kite ye mak incik. Kadang kadang kelupaan pulak. :P

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah