Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Sunday, September 2, 2012

Jalan Jalan Raya , Makan Kuih Raya :DD

Assalamualaikum & Hello.

Fuhh~ Agak macam banyak jugak entri nak kene share.
Ready jela ye mata nak membace bahan bukan ilmiah ni. :PP
Ehem ehem ehemmmm repair suara dulu.

Haa okayy , bile kite cakap pasal raya apa yang ade on your mind ??
Mesti duit raya comes first kan ?
Tapi untuk ahkak yang dah tua ni , what comes first is garu garu kepala.
Mengapa ?? Sebab nak menghulur duit raya. Hahaha
Baru kau rasekan hazab bagi duit raya.
Dulu masa kecik hulur tangan je kannn~

Actually masa raya nilah baru berkesempatan nak berjalan jalan sana sini.
Due to open house is everywhere kannn uollss.
Started from a week after raya je dah busy makan dann makann dann makan lagi , yet later jadi cookie monster. :D

So same goes to me , raya ke-8 je aku dah mula jalan jalan raya.
Ke mane ? Firstly mestilah to Encik Dabel S house kann~
Kang kalau tak pergi mau kicik hati itu budak capang. Kihkihkih.
On the same day jugak pergi rumah 2 orang blogger.
Cik Rina dekat Sepang and rumah Cik Ellmyra dekat Senawang.

Dannn as usual bile dah berjumpe dengan Cik Rina , mestilah sempat snapsnap.
Nama pon aktiviti WAJIB kan ??
Tapi dalam camera aku ade gambar dengan Cik Rina je.
Gambar dekat rumah Cik Ellmyra aku belum sempat rompak lagi. :DD


Dengan Cik Rina depan umah Cik Rina.
Mase ni baru balik dari rumah Cik Ellmyra dekat Senawang.
And kalau diperhatikan , yesss tudung ktorg basah sebenarnye.
Ktorg even hujan pon boleh snap gambar lagi. :D


Ini pula Encik Dabel S , buah hati aku. Heee~
Shame shameeee. *blushing*
Actually aku perasan yang aku dah nampak gemok sekarang.
Same goes dengan partner aku ni.
Kene kurangkan makan la cani. :PP


p.s : muke dah kilat kilat pon nak snap gambar jugak kannn~ :D


xoxo


No comments:

Post a Comment

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah