Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Wednesday, September 5, 2012

LEGOLAND , ohoii jangan kau panggil akuuuu. :DD

Assalamualaikum & Hello.

Fenomena baru di selatan negara..

LEGOLAND MALAYSIA

Siapa yang tak pernah dengar pasal Legoland Malaysia ni kire macam ketinggalan zaman la.
Diibaratkan macam cyber cafe tanpa internet. TEHEE !
Mahunye tak , Legoland ni tengah hangat diperkatakan u knowww.
Pulak tu aku yang kerja dalam travel industries.
Lagi fenomena ok Legoland ni.
Habis keluar dah segala mak datok package yang related dengan Legoland.
Dannn akan bertambahlah kerja aku sebenarnye. Fuhh !!~


Haaa , nampak kaannn betapa colorfulnya theme park ni.
Auchh !! Dah terasa teruja di hati ini.
Nak pergi , nak pergi , nak pergiiiii !!
Nak tambah lagi keterujaan ?? Meh tengok ni.


Ini dia full map of Legoland Malaysia.
Can u just imagine the excitement ? YaAllah !! Ahaksss
Padahal dengar perkataan roller coaster je terus rase spinning dan nak vomit. :P

Bila dah tengok tempat best macam ni , sure sure nak tau harga kan ??

ONLINE TICKETS
    Ticket                                               Reg. price
1-Day Ticket Adult (12-59)                RM 140        
1-Day Ticket Child (3-11)                  RM 110
1-Day Ticket Senior (60+)                  RM 110

So , ape lagi. Jomlah kite buat perancangan nak pergi Legoland.
Start harini jom kite semua kumpul RM 0.50 setiap hari. Hahaha
Lepas daripada 365 hari bolehla kita semua ramai ramai berjemaah ke Legoland Malaysia. :DD

For more info : Legoland Malaysia.


p.s : nak try bodek ayah nak ikut Encik Dabel S jumpe abah kat JB sebab nak jugak lelalu depan Legoland. Tak dapat masuk , bau dan nampak pon oklah. Kahkahkah. Padahal JPO pon tak terpegi lagi. :DD


xoxo


No comments:

Post a Comment

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah