Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Monday, September 10, 2012

Makang , makang & makanggg lagiii !~

Assalamualaikum & Hello.


Intro intro dah gambar kaki , haaa apekes ??
Semua pakai baju kurung ?? Ade apa pulak ni ???


Erkkk , tadi pakai baju kurung.
Yang ni pulak pakai baju melayu ?? Ape niiii ??
Apa yang sedang berlaku niiiii ??
Hahaha , jangan panik jangan panik.
Ni teaser untuk jamuan hari raya ofis aku untuk tahun ni. :PP







Dorang semua ni kengkawan ofis aku. Comey comey kannn~
Actually dalam gambar ni akulah yang paling MUDA ok !! Kahkahkah. :DD
Nak aku kenalkan ke jejaka jejaka dalam tu ?
Haaaseyman. Malas pulak. Hahaha. Nanti ramai lak yang berkenan. :PP


p.s : mengantok tahap gaban + mood yang error buat semua nampak macam F , hohoho !!~


xoxo


No comments:

Post a Comment

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah