Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, September 4, 2012

Makang , makang & makanggg !!~

Assalamualaikum & Hello.

Sudah masuk hari Rabu , tapi cerita hari Ahad baru nak update.
Gile basiii !!~ Hahaha.
But who cares , sebab aku ni banyak komitmen kann~
So , kenelah bahagikan masa dengan seadil adilnya.
Tambahan pulak ade drama Adam & Hawa !!
Ohhh lagilah bertambah tambah komitmen aku kannn~

Ape ape pon kira okay la ni sebab masih sempat jugak nak berblogging. TEHE !!~
Actually takde ape pon yang aku nak dibebelkan dalam entri ni.
Just nak bagitahu korang , Ahad lepas Encik Dabel S dah buat OPEN HOUSE.
Open house ataupun orang melayu kata Rumah Terbuka. Haaa.
Dah name pon rumah terbuka , mestilah ade banyak makanan dan jemputan.
Makanya , banyaklah jugak gambar yang disnap.
Tapiiii bukan semua akan disharekan kat sini. Kihkihkih.
Hanya gambar terpilih sahaja akan diuploadkan. *especially yang banyak muka aku* :P

Jom kite layan gambar open house Encik Dabel S baru baru ni. Silekann~


Ini kawan Encik Dabel S dekat Poli Shah Alam.
Dorang ni la orang yang first datang dan paling punctual ok !!


Ini pula ibunda Encik Dabel S.
Kiranya puan tanah merangkap masterchef kite untuk haritu. :D
Menu yang menjadi pilihan ialah Laksa + Mee Udang , Wuhuuu !!
Tak dilupakan Koktail yang menjadi rebutan , ngeee~





Gambar gambar kat atas ni adalah sebahagian daripada tetamu.
Sorry la ye tak sempat nak snap semua orang dan upload semua.
Jenuh mak nokk ramai orang. Heee~
Sampai nak pegang camera sendiri pon tak sempat. Haaa nampakkan busy dia ?



Dua gambar kat atas ni pulak ialah gambar adik Encik Dabel S dengan buah hatinya.
Dorang ni baru je dapat baby !!~
Wowieee !! Dah ade baby da kowt.
Tapiiii baby hamster la. Hahaha.
Baru 2 minggu lebih umur baby hamster tu.
Comel !! Bile mintak dengan si mak hamster ni.
Amboiii kemain kedekut. Hahaha
Tapi ni la gang baru aku kat rumah tu.
*peace jangan jeles eh Encik Dabel S*


Ni la die baby hamster tu.
Bukan yang baju kaler mustard ni.
Tapiiii yang atas tangan si Eshat tu haaa.
Nampak tak ??
Name hamster ni Comel kalau tak silap.
Lagi sekor tu takde gambar la pulak , tapi name die Oren.
*padahal kaler takdela oren , coklat je aku nengok*





Merpati 2 sejoli ni , sape lagi kalau bukan Cik Rina & Eshat ni.
Dorang ni camwhore jugak.
Ade je angle nak amek gambar.
Kejap duduk kejap diri kejap itu kejap ini. Hahaha.







Tapi camwhoring lagi bertambah teruk bilaaaa...
Bila aku dengan Encik Dabel S dah masuk carta. Hewhewhew.
Sile perhatikan aktiviti buang tabiat ktorg kat atas tu ha.
Macam macam gaya ade tauuu.
Gaya actionkamen + atomen sume lengkap.
Eshat punye pasal lah ni nak main posing posing Gangnam. Puiii~


Ini pulak owner blog buat style duck face , kahkahkah.
Kau nampak muncung aku ??
Panjang kannn ?? Kau hado ??


This is what we called BNW (black and white).
Nampak cam klasik gile kannn~
Tapiii yang spotted dalam gambar ni ialah 1 situation.
Situation yang boifren sibuk membebel tapi awek malas layan dan letak tangan kat bahu. Hahahaha.
Sorry bie !!~ :P


Daripada pagiiiii.


Sampailah malam tak balik balik lagi ?? Hahahaha


Inilah KAMI , ahli jawatankuasa open house 2012.
Kamilah yang bertanggungjawab bagi memastikan kelancaran majlis. Kahkahkah !!~
Maka selesailah sudah open house di rumah Encik Dabel S.
Daripada pagi sampailah ke tengah malam aku duduk kat Precint 9 tu.
Dannn besoknya kerja. Bahahaha.
Sekian sahaja untuk kali ni.
Bertemu lagi di next entry.
Thanks for your time guys !!~


p.s : hope dapat follow Encik Dabel S pergi JB Sabtu ni , nak jumpe abah. Nak pow duit laye. :PP


xoxo


No comments:

Post a Comment

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah