Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Thursday, September 27, 2012

Ohh pleaseee , jangan macam niii. Y_Y

Assalamualaikum & Hello.

Semalam seharian dekat office , tak sempat nak update apa apa dalam blog.
Since sangat sangat busy. Busy apa ??
Busy bergossip le. :P

And malam semalam pon tak sempat nak bukak Dashboard.
Gara gara da bershopping sakan dekat Times Square.
Kononnya nak beli baju untuk studio photoshoot dengan Encik Dabel S Selasa depan. :D
Tapi dalam pada tu sempat merewang kat Low Yat.
Usha usha gadgets la ape lagi kalau kannn~
Dan singgah dekat Samsung. Dan seperti yang didugaaaaa.
Aku da fall in love dengannnnnn......


Yess !! This is what I talked about , Cik Samsung Galaxy Tab 2 10.1



 Fuhh !! Sangattt menarik kannn~


Tergoda takkk ???


 Aku dah tergoda , koranggg ??


 Haaa nampakkk , nipis pulak tu !!


Cantikkan kaler putih ni , ampunnn !!


Kalaulah ada orang nak belikan , berbesar hati menerima. :P


Sebelah kiri Cik Samsung Galaxy Tab 2 10.1.


Sekian sahaja untuk entry kali ni.
Sebab makin ditengok makin terasa nak beli dua dua. Haaaa. Tamakkan !!


p.s : i'm confused !! anyone please help meee. Y_Y


xoxo


No comments:

Post a Comment

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah