Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Thursday, September 20, 2012

Sambungan alkisah si annoyingggg , Grrr !!

Assalamualaikum & Hello.

Sudah masuk hari Khamis. Besok dah Jumaat !! Yeayyy !!
Lepas tu cuti , masa untuk marathon Adam & Hawa , TEHEE !!~
Okay okay , to who yang baca entri Oh pleaseee , annoyinggg tahuuu ! Pfft !!~ , this is the sambungan.

So , let's jom kita sekodeng apa lagi lelaki psiko bernama KAL tu cakap. :D


Whatalife si mamat ni agaknya kannn~
Mesti korang semua pon tertanye tanye ada lagi ke orang cas phone and off phone.
Maybe die pakai Nokia 3310 kottt. :PP


Elok semalam aku bersaya awak dengan dia.
Tapi kini tidak lagi , kau aku makan dia. Kihkihkih.
Katanya nak sangat kawan dengan aku , terima jelah kalau aku maki ke marah kau.
Dah tu memang diri aku. Durhhh !!


Ehhh dia kate aku passing nombor dia ??
Wow !! Nampak sangat kau pakai nombor tu setakat nak kacau aku kann~
Kalau tak kau sure kau takkan tahu aku ada passing nombor ke tak kannn~
Apelah penyakit kau ni agaknya , orang kayap pon tak buat perangai camni la weh.
Lepas tu boleh pulak kata , ape sekali pon aku buat die tetap nak fren fren dengan aku.
Arggghh !! Mak ada fanatik uollss !! :PP
Alhamdulillah for today takda lagi gangguan makhluk perosak ni.
Fuhh !! Dah taubat kot. Kihkihkih.
Tak pon dia tau aku tengah meriah meriah post merata rata pasal dia.
Aku kannn baik nak bagi kawan baru kat dia ramai ramai. :DD


Thanks for your time !!


p.s : kalau kau adalah orang yang aku tengah pikir , sila sila bawak berhenti ye. Takde gunanya. :)


xoxo


2 comments:

  1. siapa itu??? JENg JENG JENG.. hahahahha :P

    ReplyDelete
  2. Tayah nak jeng jeng jeng sangat mak incik. :DD

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah