Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Sunday, September 16, 2012

Selamat Hari Malaysia people , TEHEEE !!~

Assalamualaikum & Hello.

Selamat Hari Malaysia wahai rakyat rakyat Malaysia. :)
Proud to be Malaysian , wuhuu !!~
Supposed Hari Malaysia pon kita celebrate macam Hari Merdeka kann~

Besides Hari Malaysia , today ialah Hari Terakhir di bulan Syawal , sobsobsobs. :'(
Sebulan dah rupanya kita berhari raya , kejap je rasa kannn ??
And bila dah last Syawal ni , kemainnnn banyak jemputan open house.
Tak menang kaki dan tangan nak pergi berhari raya.
Dan actually now I'm waiting for my perince charminggg nak pergi jalan jalan raya.
Disebabkan my perince charming ni lambat , makanya aku sempat berCAMWHORing lagi. :PP


Meet my Mr Mojo , TEHEE !!~ :P


Rasa nak cekik cekik je Mr Mojo ni sebab die besttt !! <3


Meet the Little Aimin , Heee !!~
Aimin ni actually "I Mean" , sebab I used to said to Encik Dabel S "Noo , I mean". Kihkihkih.


Hidung Mr Mojo yang besar + Little Aimin with HUG ME pillowww. :D


Me LOVE my teddiess. *wink winkkk*


Sesi owner blog tayang gigi kapak , kahkahkah.
This teeth is Encik Dabel S faveret. :PP


Ohhh I do LOVE you MOJO !!~ <3


Sekian tamat sudah sesi merepek di Hari Malaysia. :DD Let's go to open housesss !!~
Ayoh gemokkan badan.
Kbaiii !!~ Encik Dabel S is on his way already.
Bubyeeee.

Thanks for your time !!~


p.s : kind of annoying ? hahaha sorry , kadang kadang nak nampak sweet jugak. TEHEEE !!~ Erkkkk !! Baru perasan ada cincin emas dalam tiap gambar ni , haaaa cincin apekah itu ?? :PP


xoxo


2 comments:

  1. alolololo.. syg betol dgn teddybear dia tu ha.. :P

    ReplyDelete
  2. Hahaha , mestilah !! Gile ke tak sayang. :DD

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah