Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Wednesday, September 5, 2012

Short Update : 1 lagi tambah , Ngee!!~

Assalamualaikum & Hello.

Fuhh !! Penatttt !!~
Baru je sampai rumah from open house dekat Sepang. Hohoho.
So just a short update macam biasa.

Harini bertambah sorang lagi follower dekat blog serba kekurangan aku ni, hoyeah hoyeah !~
Gumbire gumbire gumbireeee tidak terkate.
Mintak mintak lepas ni bertambah tambahla lagi.

Siapakah followers bertuah blog aku kali ni ??
Siapa lagi kalau bukan Mimi Mariana , heee~
Mekasih ya dongg. :D

WELCOME TO MY CRAPPY WORLD !!

Blog ibu beranak satu ni sangat sejuk mata memandang.
Sebab banyak menggunakan warna pink , sangat soft kalernya.
Kalau korang tak percaya bolehla visit visit blog Mimi.
Dalam blog Mimi ada gambar Mimi dengan anak dia dan jugak suami dia. 
Sweet sangatt !~
One happy family at home. :D
Kalau tak percaya tengok gambar bawah ni.
*sorry Mimi pinjam 1 gambar , kihkihkih*



p.s : berturut turut asyik tido lambat , kang ada yang tertanggal jugak mata ni depan PC dekat ofis besok.


xoxo


No comments:

Post a Comment

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah