Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, September 11, 2012

Ujian Penilaian Sekolah Rendah , TEHEE !!~

Assalamualaikum & Hello.

Harini dah bermulalah UPSR.
Apa itu UPSR ? Ujian Penilaian Sekolah Rendah la. :)
Takkan korang dah lupa exam yang kita WAJIB ambil masa darjah 6 dulu. Ngee !!~

Masa ambil exam ni dulu , perasaan takut tu tak boleh blah.
Macamlah susah sangat kann !~
Kalau repeat balik paper UPSR ni konfem straight 5A's la wa cakap lu. :P
Tapi tu KALAU , kihkihkih.

Dulu masa pengumuman result UPSR , perghhh !!~
Kecut kecut perut kot.
Mahunya tak , yang nak announce result tu pulak pakcik aku.
Memang gabra gila la kannn~

Ape pon , kepada adik adik kat luar sana.
Yang sedang menghadapi exam UPSR ni , jawab exam tu elok elok.
Jangan toleh kiri kanan sekodeng kertas jawapan member sebelah. :P


Exam TODAY , makanya STOP for a while dengan cerita cerita cartoon tu okeh adik adik.
Weekend ni sambung balik tengok cartoon tu.
Focus on your papers tau.
Jangan nanti jadi cam ahkak ni. Apa pon tak boleh !~ :P


By the way , GOOD LUCK & ALL THE BEST !!


xoxo


No comments:

Post a Comment

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah