Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Thursday, September 13, 2012

Wahhh , terliur dibuatnya !!

Assalamualaikum & Hello.

2nd entry for today ye rakan rakan. Ngee~
Walaupun kerja bertong tong banyaknya , BUT blog pon wajib diutamakan. Kihkihkih.
Berblog pon bila terasa mata macam minta ditutup & mulut asyik menjemput lalat masuk.
*mesti ada yang try camne keadaan aku sekarang ni kannn*

Fuhhh !! Terliurnya tengok benda tu.
Omakhaih putih kaler pulak tuhhh. Perghh !! *meleleh air liur*
Kalau lah aku dapat benda tu , akan aku jage seelok eloknya la wehhh.
Bukan senang babe nak dapat benda tu wooo.

Haaa !! Ape benda yang korang rasa ??
Benda ni la aku cakap.
Scroll !!



Scroll !!



Scroll !!



TADAAAA !!~






Meet Cik Samsung Galaxy Tab 2 7.0 !!
Nilah yang aku duk cakap daripada tadi tu.
Cantik kannn ? Slim je. Perghhh !!
Dan inilah salah satu penyebab aku bekerja keras setiap hari.
Tak sabarnya nak dapatkan Cik Putih ni !! Auchh !! :DD

Thanks for your time !!

p.s : kalau korang ada contact yang boleh beli Cik Putih ni dengan harga yang affordable , hallo hallo ye dikomen. mekasihhh. :)


xoxo


2 comments:

  1. Nak ?? Jomlah kumpul duit. Kite pon tengah OT gile bab1 !! :P

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah