Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, October 2, 2012

2nd of October - EyeCap Studio !! Ngee ^_^v

Assalamualaikum & Hello.

Akhirnya hari yang dinanti nantikan sejak berminggu minggu telah pon selesai.
Hari untuk apa ?? Hari untuk aktivti berphotoshoot dengan beloved one. Acecehhh. :PP
Sebelum ke studio , kena check make up okay ke tak.
So seperti biasa , snap snap dalam kereta semasa on the way !! :D



Fuhhh !! Alhamdulillah selamat sampai pon dekat EyeCap Studio. Weee !!~
Tak susah pon nak cari jalan sebab Encik Dabel S ni terror mengalahkan Google Maps lagi. :P
Kepada korang yang nak tau jalan nak pergi studio ni camne bolehla tekan link INI.
Vid ni dihantar sebagai guide kepada mereka yang tatau jalan. Sooo goooddd !!~


Inilah dia rupa bentuk dalam studio tu.
Ni view from ruang menunggu.


Terima kasih Cik Rina sebab bagi kita voucher Groupon ni.
Kalau tak tak berpeluang la kite jejakkan kaki dekat Studio Photoshoot EyeCap ni , Ngee.
Kepada yang nak tengok hasil hasil photoshoot Cik Rina bolehla klik SINI.

Benefits yang kita dapat bila beli voucher tu ialah :

  • Professional Outdoor OR Studio Photoshoot for 3 People
  • 40 Digital Copies 
  • 2 8R Photos
  • 10 4R Photo Prints.

Dan package ni berharga RM39 instead of RM450. Haaaa !! Meriahkannn~

Masa diberikan untuk sesi photoshoot ini ialah selama satu jam.
Dan dalam masa sejam nilah korang kene pose poseee ala ala model top gettuw.
Disebabkan process untuk mendapatkan gambar gambar tersebut macam agakkkksss lambat.
So , dengan dipersilakan DSLR aku untuk berbakti. Heeee. :P
Ni semua gara gara nak hapdate dekat dalam blog. Kihkihkih. Makanya kenalah usaha lebih sikit.
Hasilnya , hanya 2 keping gambar sahaja yang berjaya disnap snap. Ahakss.
Terima kasihlah Encik Photographer sebab sudi layan kerenah aku. :DD



Tuuu diaaaa !!~
Kemain bergaya lagi kannn.
Bebajet model je. Padahal ?? Kayusss !! :P
Ape pon sangat sangat happy. Yaiyy !!
Sekian sahaja untuk entri kali ni.


Thanks for your time !!~


xoxo


4 comments:

  1. aaaaaaaaaaaaa!!!!!!
    Lips awakk merah.. i likeee lah!! ^^

    ReplyDelete
  2. ok tq for info... nanti giliran akak pulak.. hehe tak sabar ni

    ReplyDelete
  3. Gud luck akak ! Seronok tauuuu. Boleh berbajet bajet model. :P

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah