Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Saturday, October 27, 2012

At last its in my hand , Weee !!~

Assalamualaikum & Hello.

Sorry macam lame tak hapdate , hihihi.
Terlampau busy with my new toy + raya haji. Wuhuuu~
Makanya baru harini sempat jenguk jenguk blog , naseb tak bersawangggg.
Alhamdulillah 25 October 2012 haritu , aku selamat sudah capai target aku.
Heee , target untuk mendapatkan new toy !! Yeayyy !! :P


This is my new toy , Alhamdulillah I've achieve my target already !!
My burfday pressie in advance. Woot woot !! 
Perkenalkan Cik Tab Putih , Tralalalala. ^_^
I do love this thingy much muchhhhh. ,3


And this is ma first gambar snap by Cik Tab Putih , ngeee !!~
Sangat happy ni weiiii , tak tipuuu. :P
Dan this is also my first photo uploaded at Instagram.
Sape sape nak follow can find me "nuriesyanadia".


Bila pakai android sewajibnya ada Instagram kannn~
Same goes here , beli beli terus install Instagram terlebih dahulu. Kihkihkih.
Nampakkan yang aku ni gelojoh dan CAMWHORE , Lalalala.


Dan budak kecik kesayangan aku ni pon tak terlepas untuk camwhore dengan aku , miahahaha.
Sangat sporting okeh anak buah aku yang sorang niiiii !!
Kejadian duckface ni baru je jadi semalam mase bosan bosan dekat umah atok aku semalam. :P
Sekian , nanti aku nak try update blog guna Cik Tab Putih pulak. Wee !!~
Tapi risau die sync dengan Picasa je , menambah semak pulak nanti dalam Gallery. Pfftt !!
Oklah , baiiii.


p.s : i feel good , lalalalala. :DD


xoxo


2 comments:

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah