Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Wednesday, October 3, 2012

BBM minta carut , DEYM !!~

Assalamualaikum & Hello.

Muka aku lagi untuk kesekian kalinya. Hahaha.
Tengah menahan kemarahan ni , semua gara gara BBM yang tak function.
Whatheheck !!


Come on !!! Brand lain nak canggih kau nak canggih jugak.
Tapi server ? MasyaAllah sangatlah lembsss nak mampossssss.
Buat naik darah aku je la Cik BBM ni harini.
Mati matilah aku ingat BB aku problem , duklah aku restart dari tadi.
Rupanyaaaa , RIM yang problem. Hampeh !!~
Naseb aku tak lempar je kat dinding. Grrrr !!


Kepada sesiapa yang mengalami naseb yang sama.
Jangan cepat melatah. Marilah kita sama sama beralih ke brand yang lain pulak. Ahaksss.
Tension mak nok !!
Boleh bikin gadoh laki bini wooo BBM ni. Hurhh !!

Thanks for your time !

xoxo


No comments:

Post a Comment

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah