Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Wednesday, October 10, 2012

Buat hal dekat Kenny Rogers , Hahahaha. ^_^

Assalamualaikum & Hello.

Tepat tepat pukul 6 petang aku terus shut down pc. :D
Dengan sepantas kilat jugaklah aku & Awin (colleague) masuk ke dalam kereta.
Dan terus memecut laju menuju ke arah Viva Mall. Hahaha.
Matlamat utama ktorg ialah untuk MAKANNNN !!

So , selepas jalan jalan cuci mata konon nak bagi perut lapar sepenuhnya.
Padahal perut dah berirama Rock Kapak daripada sampai lagi. Teheee !!
Ktorg akhirnya menuju ke arah Kenny Rogers.
Ni semua sebab terpedaya dengan bau yang sedap masa ktorg pass by depan tu.
Lalu tanpa berfikir panjang ktorg terus masuk and pilih seat yang best best.
Kemudian barulah ktorg order makanan berdasarkan menu yang diberikan. Heee.
Lepas je cik waitress tu amek order dan lenyap daripada pandangan mata.
Tu diaaaaaa.....
Awin keluarkan Samsung Tab dia , dah bermulalah sesi camwhoring dekat public area. KESAH ??


Oh garpu dengan pisau pon nak snap , hahahaha.


Ni muka sopan , masih beradab dan bertatasusila. Hewhewhew. :D


Lepas tuuuu , terus jadi macam ni !!
Muka GERAM yang cute kannn~ *vomit*


Haaamek kauuu , sore eyes 5 days MC pon masuk carta. :P
Sorrylah budak Singaporean ktorg buat lagi cute dan manje ok.
*vomittt again*


Ni mimik muka yang dah basi sikit , duckface namanye. :P
Kalau kakak senduk terjumpa gambar ktorg ni.
Mesti kene cerca berbaldi. Tehee !~


Ni muka sedih ke muka nak makan penampar ??
Cube ulaskan sikit. :DD


Haaaaaahhh. Terkejuttt mak nok. Auch !!Hahaha.
Sekian sahaja untuk sesi camwhoring kami. Jom makan !! Yaiyyyy. ^_^


100 Plus (boleh refill) + Ice Lemon Tea + Chocolate Muffin !!


Oh my quarter meal !!
Actually macam makan 1/2 meal , semua gara gara Awin makan tak habes. :P


"Maafkan mak Kassim , maafkan mak. Alahaiii Kassim."


Menyambut perayaan wel wel , kahkahkah.
Naseb ko la Awin , gambar kau serupe ini. Ahaksss. :D

Sekian sahaja entry camwhore kami.
Kalau ada lagi nanti aku update lagi. Ngee !!
Selamat malam semua. :))


p.s : seronoknya menaip entry dengan masker pure marine collagen tertepek di muka. Heeee. <3


xoxo


1 comment:

  1. certainly like your web-site however you have to test
    the spelling on quite a few of your posts. A number of them are rife with spelling problems and I to find it very troublesome to tell the reality however I'll definitely come again again.
    Look at my web blog : know memes

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah