Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Sunday, October 21, 2012

Congrats Zulfahmi Khairuddin , Ngee !!~

Assalamualaikum & Hello.

Tadi cerita pasal gula gula , now nak cerita pasal MotoGP pulak.
Even though tak dapat ticket nak pergi sana , takpe ! Positive !!
Apa guna ayah beli tv plasma besar & sound system kebabom kalau kite tak guna kan ?
Maka dengan itu , hari Ahad ni !! Iaitu hari ni , aku meriahkan rumah.....
Dengan bunyi vroommm vrooommm motoGP dekat dalam rumah !! Hahaha.
And just now , baru je habes session untuk Moto3 250cc.
Dannnn...

Congrats Zulfahmi Khairuddin !!!


Walaupun hanya dapat 2nd place je , tapi kau tetap kebanggaan ktorg semua !! Ngee. :DD
Nak buat macam mana kalah pon dekat last lap , tapiii still menangg no 2 !!
Gembira gembira jugak , but kesian kat Fahmi sebab kena simbah arak kat atas podium.
Apalah bangang sangat mat saleh tu , takkanlah tak tau adab kot.
Even dia dah lari pon daripada kena simbah arak tu , tapi nak buat camne. Ishishish.
SALUTE HIM !


p.s : MotoGP teringat Marco ! RIP buddy !! :))


xoxo


No comments:

Post a Comment

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah