Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Thursday, October 11, 2012

Day 1 - Ke Utara Larh Pulak !!~ (Part 2)

Assalamualaikum & Hello.

Sambungan daripada entry pagi semalam , kalau belum bace boleh klik SINI.
Entry before ni ended dengan lelaki lelaki pergi masjid kannn ?
So , here is the sambungan. Readygetsetgo !! :D
Bila dorang say bye bye je dekat ktorg. Terus masing masing larik masuk dapur.
Aku - masuk dapur ?? Tolong masak ?? Itu AJAIB !! Kihkihikih,
Tapi takkanlah pulak nak duduk menggoyang perut je kannn~
Jadi aku tolonglah sikit sikit , alaaa tolong buat buat busy je. :P
Alhamdulillah. Lepas dorang balik sembahyang semuanya pon da siap terhidang.
Tinggal makan dan suap masuk mulut sampai kenyanggg. Ngeee !~
Dan menu untuk hari tu adalah :


Haaaa , tu diaaaa.
Banyakkan makanan. Weee !!~
I loike makanan kampunggg. Korang suke ?


Ni rebung yang dalam entry before tu.
Tapi niiii yang dah siap masaklah !! :D


Haaa kacang botol pon hado tau !!


Ini pulak ayam masak kicap , woot woot.
Tu je gambar yang sempat disnap.
Yang lain tak sempat snap sebab da ngappp. Hihihihi.

Lepas makan kenyang kenyang ktorg pon siap siap sikit.
Siap siap nak p mana ??
Nak p Kangar laaaa. Nak g butik penantin. :D
Orang yang sebuk nak kawen tulah seret diriku ini. Tssk. T_T


Ni gambar budak Shifa yang nyibuk nak ngekor.
Kesudahannya budak ni cakap sorang sorang sebab terlalu active.
Takde orang nak layan. Haaa kesiannn. :PP


Ni pulak kezen aku punya tunang , Kak Zu namanya. :)


Oh dan ini aku dan belakang tu abang sepupu aku.
Gambar blur !! Salahkan tangan Encik Dabel S !!!
Deymmm. :D

Sekian , nanti sambung lagi.
Bye byeeee.....


p.s : mengantok tahap tenuk dah ni weh !! ^_^

Thanks for your time !!


xoxo


No comments:

Post a Comment

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah