Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, October 23, 2012

Day 2 - Ke Utara Larh Pulak !!~

Assalamualaikum & Hello.

Gambar dah siap berhabuk baru nak buat entry , heeee. :P
Kepada yang nak tahu aku pergi mana bolehla bace previous entry.
Silalah klik SINI dan SINI ye kawan kawan semua.
Actually semalam lagi patutnya entry ni dah dipublishkan.
Tapi tetibe masa tengah laju jari menaip ayah buat permintaan nak tengok UAI pulakkk.
So , sambung harinilah jawabnye. Hehehehe.
Okeyh jom sambung jalan jalan , yeayyy !!


Ni budak Shifa pagi pagi lagi dah jalan ke bendang dengan Encik Dabel S.
Aku nak ikut dia tak kasi , puuuuiiiikkkk !!~


Ehhh ??? Ni apekes pulak ni ???
Siap ada polis escort pulakkkk.


Haaaa ??? Ape ni banyak banyak kereta sama.


Apekahhhh ???


Ohhh konvoi PPEOC Northern rupenyaaa.


Ish ish ish , sampai 80 biji kereta masa tu.


Owner owner kereta , dan kezen aku je satu satunya wakil from Central. *bangga* :P


Si Shifa yang heksited nak mandi , hahahaha.


Siap bawak pelampung bagai , tapiiiii tak mandi pongggg. :DD


Proton Persona Elegance Owner Club , PPEOC !!


Alamakkk , dah konvoi konvoi baru teringat nak bagitahu location. Hahaha
Ni dekat Bukit Ayer !!! Rase nak mandi je uollss.
Malangnya tak bawak bajuuuu !! Waaaaa Y_Y


Ihikhikhik , dedating sampai ke Utara. Hehehe.
Gila cuti cuti Malaysia uollsss. :DD


1 happy family at home , hahaha.
Dah nampak kan ciri ciri camne nanti kalau dah ada family. :P


Haaaa kau nampakkk , mithalinye aku duduk teman si Shifa main air.
Padahal aku pon heksited same. Hewhewhew.


Kannnn aku dah kate , aku yang heksited.
Nengok camera je terus sawan , miahaahahaha.

Oleh itu tamatlah sudah untuk entry malam ni.
Macam tak lalu pulak nak tunggu gambar ni dihapload.
Lembabsss tahap mahakarya. Almaklum gambar besor gajoh !!
So , nanti aku sambung part berikutnya yeeee. :DD
Selamat malam semuaaaaaa. ^_^


p.s : janganlah mimpi hantu lagi malam niiii , nak mimpi pakai Tab bolehhh ?? :PP


xoxo


No comments:

Post a Comment

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah