Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Monday, October 8, 2012

Doa Kalian , Amin !!

Assalamualaikum & Hello.

Hari ni hari pertama kerja selepas holiday , wuhuuu.
Tapi entry ni bukan pasal holiday aku tu ye , sebab gambar semua dalam camera lagi. :P
Entry hari ni aku nak share dengan korang apa yang kawan kawan aku cakap.
Cakap pasal sapa ?? Cakap pasal aku dengan Encik Dabel S la. Weee !!~










Bual bicara dengan kawan alam maya di BBM semalam.
Actually aku tak pernah jumpa dan tak berapa rapat pon dengan mamat ni.
But still dia mendoakan kami. Terima kasih Ustad !! :D


Ni pulak bual bicara dengan kawan kawan UiTM dihatiku.
Aceceh !! Even dulu tak rapat mana. 
Tapi thanks jugak untuk doa kalian berdua. 
Wahh !! Terharunya aku. :D


Ni pulak BBM from kawan rapat aku masa sekolah dulu.
Heee !! Rindu pulak kat minah ni.
Actually die da selalu da cakap cakap bende ni.
Tapi harini baru aku terasa baik hati nak printscreen. Hahaha

On the same day je dah 3 orang cakap benda yang lebih kurang same. Heee. *shyshycat*
Tapi tu semua cakap cakap kosong aku dengan kawan kawan aku.
Berharap cakap cakap kosong tu diangkat menjadi doa ye kawan kawan. :')
InsyaAllah mana tahu nanti makbul doa korang tu. :D
Apa apa pon thanks kepada yang mendoakan kebahagiaan kami.
Nanti ktorg kawen jemput datang lah eh. Acecehhh !! :P
Sekian sahaja entri merepek meraban di pagi Isnin.

p.s : tahun ni je nak enjoy enjoy , tahun depan we need to focus on something. TEHE !~

Thanks for your time readers !!


xoxo


No comments:

Post a Comment

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah