Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Sunday, October 21, 2012

Jalan Jalan Teman Pengantin , Wuhuu !~

Assalamualaikum & Hello.

Actually entry ni aku nak tulis last week , butttt sesangat busy.
So , terpaksalah postponekan sikit. Hehehehe. :P
Bukan sikit kannn ?? A week la jugak. Heee. :DD
Dan aktiviti aku last Sunday ialahhhhh....
Jalan jalan teman pengantin cari gula gula. Kihkihkih.


 Ha nampakkk ?? Borong jangan tak borong !! Hahaha


 Encik Tokey dah get ready dah nak kira untung untuk hari tu , Hikhikhik


 Korang nengokkk !! Aku jumpa chewing gum 3 kaler niiii !! *eksited*


Chewing gum 2 kaler pulak !!
Zaman aku kecik kecik dulu , mesti kerat separuh untuk makan.
Separuh lagi makan nanti. Gile saving kannn~





Tu diaaa , berbekas bekas gula gula.
Rambang mata teruk aku kat sini. Sikit lagi mental nak rabak. Hahaha


Sape penah makan cekelat ni ??
Aku penah makan yang shape nombor 8 tu , hahahaha.
Paling suka kaler merah , tahpapejetah. :PP


Biskut biskut biskutan !! Nyum nyummm !!~ :P


Aku adore gula gula lembu belakang tuuuu !!


Kemainnnn macam macam lagi dia jual , wuhuu !!
Hamper pon hade u knooowww.


Okay ni muka da tak boleh blah , dah tak mampu nak diri lamelame.
So duduk berehat jadi duta 100 plus , hahahaha.

Oh ya btw , kepada yang tak tahu location kedai pemborong gula gula ni.
Meh aku bagi tau , korang tau Safuan Plaza yang dekat ngan Chow Kit tu ?


Kalau korang dah tau kat mana Safuan Plaza ni , bertentangan tu ada kedai kedai jamu.
Haaaa. Dekat area situ lahhhh !!!
Korang jalan je dalam lorong lorong gelap tuuuu.
Nanti terjumpalah. Hahahaha. Senangnya direction aku. :P

Sekian sahaja untuk kali ni.
Sambung lagi nantilah ye kawan kawan semua.
Aku nak menyedut Pearl Milk Tea by Chatime ni !! Daaaa~


p.s : mengidam nak makan meatball , sambal tempoyak , siakap stim !! Deymmm !! :'(


xoxo


No comments:

Post a Comment

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah