Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Friday, October 19, 2012

Lirik Lagu : Taubat Seorang Hamba.

Assalamualaikum & Hello.

Pagi tadi masa on the way nak pergi office , masa tu stuck dalam jem.
Ayah boleh pulak bukak IKIM dia , haiyakk !!~ *muka hijau*
But then , tetiba keluar lagu nasyid ni.
Aku tak tahu tajuk , tapi aku tau lirik. Haaa tak ke pelik ??
Lepas tu masuk office terus kugugel gugel. Dannn...TERJUMPAlahh !!~
So , sempena hari yang baik harini which is hari Jumaat.
Mohla kita nyanyi nyanyi lagu ni. Besttt !!~

Taubat Seorang Hamba

Artis : Irsyadee Feat Hafiz Hamidun

(Part Hafiz)
Hati hiba mengenangkan dosa2 yg ku lakukan,
Oh Tuhan Maha Kuasa,
Terima taubat hamba berdosa...

(Part Irsyadee)
Ku akui kelemahan diri,
Ku insafi kekurangan ini,
Ku kesali kejahilan ini,
Terimalah 3x.....
Taubatku ini.....

(Part Irsyadee)
Telah aku merasakan derita jiwa dan perasaan,
Kerana hilang dari jalan menuju redhaMu ya Tuhan.

(Part Irsyadee)
Ku akui kelemahan ini,
Ku insafi kekurangan ini,
Ku kesali kejahilan ini,
Terimalah 3x...
Taubatku ini...

(Part Hafiz)
Di hamparan ini ku meminta moga taubatku diterima...

(Part Irsyadee)
Ku akui kelemahan ini,
Ku insafi kekurangan ini,
Ku kesali kejahilan ini,
Terimalah 3x....
Taubatku ini...

(Part Hafiz)
Ku akui kelemahan ini,
Ku insafi kekurangan ini,
Ku kesali kejahilan ini,
Terimalah 3x..
Taubatku ini...


p.s : insaf sekejap dengar lagu ni , kalau korang takde lagi lagu ni. Silalah download. Ohhh jejeh airmate. T_T


xoxo


No comments:

Post a Comment

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah