Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, October 16, 2012

Noryadzrein Johari , Woot Woot !!~

Assalamualaikum & Hello.

Semalam birthday anak Uncle Johari ni , tapi tak sempat nak buat entry. *Busy*
So , baru harini berkesempatan nak menghadap dashboard. Wuhuuu !!
Tak lambat lagi rasanya nak cakap....

HAPPY BIRTHDAY BUDAK PENDEK !!

Masa entry ni ditaip , actually baru sehari ktorg berbaik balik.
After quite soooo long jugak tarik tarik muka dan masing masing kutuk each other.
Jangan ingat kita tak tau ye pendek , hahaha. Awak stalker kite !! :P
Disebabkan EGO yang agak melampau , memang rasa nak berbaik tu takda langsung.
Langsung diabaikan yang kalau tak bertegur 3 hari pon dosa. Uppsss.


Nilah dia budak gemok pendek penuh dengan lemak tepu , Kihkihkih.

" Dear si gemok pendek , happy belated birthday. May Allah bless u with joy and happiness. Semoga masih boleh tinggi even rasenya peluang amat sangatlah tipis. Kahkahkah. Semoga awak happy dengan orang yang tersayang especially dengan ibu ayah dan Apot gendut. Miahahaha. Hope lepas ni no more fighting. Penat mak jemah nak gado dengan awak , tak challenging langsung !! Semoga cepat cepat kawen and dapat baby. Minta minta tak pendek cam awak. :P Last but not least , ni je birthday pressie yang kite mampu bagi. A new chapter insyaAllah. Daaaa~ Sambung skype jom. Byeeee !!~ "


p.s : bergadoh dan berbaik - lumrah berkawan. TEHE !!~ Based on my experience. Korang ??


xoxo


No comments:

Post a Comment

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah