Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, October 9, 2012

PMR , Good Luck Adinnn !!~ ^_^

Assalamualaikum & Hello.


Good luck to all students yang amek exam PMR harini !!
Tak terkecuali adik bongsu aku yang malas belajar tu. Ahaksss. :P


Walaupun kadang kadang adik aku ni sangat menyakitkan hati.
Tapi kalau takde dia serious boringggg gila kot. Huhuhu.
Ingat lagi masa dia admit kat hospital sebab tangan patah tahun lepas.
Perghhh. Boleh gila aku kat rumah sebab takde gang nak gadoh. 
Yela sapa nak rebut remote Astro dengan kalau bukan dia.
Sape nak rebut pakai lappie kalau bukan dengan dia.
Semalam pon sempat berebut lappie , konon je dia tu bukak Astro Tutor TV.
Padahal FB kat tab sebelah , Twitter kat tab 1 lagi , Utube pon hade okeh.
Tu ke namanye belajar ?? Hewhewhew. Aku sekeh budak ni taulah.


" Dear Adin si budak malas belajar , jawab exam betul betul. Jangan main main. Kalau result tak best macam mana nak masuk sekolah asrama. Aku nak jugak pergi hantar kau masuk asrama lepas tu nak takutkan kau dengan cerita hantu. Hahahaha. Kata nak jadi pemain bola untuk Chelsea. Tapi belajar malas. Konon nak jadi macam Nazmi. Apa apa pon good luck PMR ni. Doa banyak banyak. Kalau Chelsea boleh menang hebat kau pon mesti boleh jawab exam dengan hebat kannn. "


p.s : even budak ni sangat sakai. aku tetap sayang dia. T_T


Thanks for your time !!


xoxo


2 comments:

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah