Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Thursday, October 25, 2012

Taste Of Asia , Pewiiittt !! :P

Assalamualaikum & Hello.

Title entry dah macam besttt kannn !!~
Macam sangat taste kannn.... tapiiiii.....
Kau tengok bawah niiiii.... Haaaa jawab.... Taste ke tak ?? Kihkihkih.


Dah apekes aku senyum macam nak mintak penampar sesangat niiii ??
*sila perhatikan dalam cawan tu , ada 2 straw. Air pon kongsi ke ?? :D*


Gambar blur pon mesti kasi masuk jugekkkk , janji ade gambar. Ko hade ??
Takde kannn ?? So , p duk sane diam diam. Hewhewhew. :P


Muke aku tu memang muke tabiat , hahahaha.
Kalau agak agak aku stress hadap PC kat office.
Bila aku buat muke camtu mesti sedikit sebanyak aku hati aku rasa terhibur. Motiff !!
Actually ni aktiviti sebelum ktorg berjalan jalan mengusha idaman aku. Ngeee !!~
Rasa macam dah tak sabar nak grab harta karun aku tu woiiiii !!
Bape hari je lagiiiii , ohhh jom countdownnn...
Okaylah , sekiannnn. Nak layan Adam & Hawa. Kihkihkih.


p.s : petang ni appraisal tapi sempat lagi nak layan drama kauuuu. :P


xoxo


No comments:

Post a Comment

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah