Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Monday, October 22, 2012

Telan air liur tengok Tutti Fruiti , Danggg !!~

Assalamualaikum & Hello.

Sape penah makan Tutti Frutti sila angkat tangan tinggi tinggi ?? Hikhikhik.
Pagi pagi lagi rasa macam nak gugel pasal Tutti Frutti.
Ni semua salah Encik Dabel S sebab pergi makan mende alah ni tak ajak aku semalam.
So , harini dah mengidam. Haaa gasak kau ! :P


Kepada yang tak tahu Tutti Frutti ni menatang gapo ? Meh sini aku bgtau. :D
Tutti Frutti ialah sejenis frozen yogurt yang SIHAT untuk tubuh badan !
Maka dengan itu bolehla makang banyak banyak. :P


Tutti Frutti dijual bukan berdasarkan kebesaran/keluasan bekas yang korang guna.
Tapiiiiii....dikira berdasarkan BERAT ye uollsss. :))
Kuantiti yang banyak = makin berat = makin besar RM = kopak wallet !! :PP
Maka , hendaklah mengambil kira duit poket jugak ye adik adik semua.
Bukan main press je masukkan yogurt tu dalam mangkuk korang , reti ?? :DD
Tu belum include the toppings , wuhuu !!~


Haaa u see u see , RM 0.53 untuk 10 Grams ??
Meriahkan membayangkan duit nak keluar daripada poket. :P
Tapi tak selalu takpe , jangan sampai ketagih pulak. Itu MASALAH namenye. :DD



Kat atas tu ada listed a few of Flavours yang dorang ada , for more. Click HERE.
Untuk Toppings pulak , korang boleh tekan SINI.



And here are the Nutrition Facts , ihsan daripada Google ye kawan kawan. Hahaha.
Tapi I is baik hati hari ni , so aku bagi korang link untuk korang usha sendiri.
Bolehlah klik dekat SINI SINI dan SINI untuk maklumat lanjut. Aceceh !!~ :P

So , sekian sahaja entry pembuka untuk hari Isnin ni. Moh kite buat keje. Wuhuu !!~
Selamat menjamu mata dan selera ye , :))
Kalau korang nak pergi makan jangan lupe belikan aku sekali. Hewhewhew.


p.s : nak merajuk lagi sebab tak dapat makan Tutti Frutti !! :(


xoxo


No comments:

Post a Comment

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah