Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Sunday, November 11, 2012

1 Malaysia Bike Week at Putrajaya !!

Assalamualaikum & Hello.

Harini pagi pagi bangun tido je ayah dah tanye "nak ikut tak g Putrajaya??".
Aku dengan muka basi terus say "okay , kejap lagi mandi."
Asal dengar Putrajaya je happy , padahal encik buah hati tu keje.
Bukan boleh jumpe ponggg. Huwaaaa !! :'(
So , ke Putrajayalah kami sekeluarga untuk support event....

1 MALAYSIA BIKE WEEK !!!

So here some pictures yang aku sempat snap snap masa dekat sana.
Enjoy yourselves ya friendssss. :))

















Haaa malas nak tulis caption dekat each picture.
So kasi korang cuci mata tengok gambar jela eh. Hikhikhik.
Gambar tuan tanah takde ?? Ohmaigoddd !! Mana boleh takdeeee.
Jenggg....jengggg....jengggg.....


Punye banyak superbike dekat 1MBW ni , aku nak superbike kaler merah jugak.
Tak cukup baju dengan beg nak merah. Hihihihi.
I is very lappp red kaler hoccay !! :DD


Disebabkan dorang taknak tolong aku snap snap gambar aku.
Makanya guna side mirror motor ni jela buat prop. Miahahaha. :P
Sekian sahaja untuk entry di hujung minggu.
Besok mahu kerja pula , ohhhh malasssss.


p.s : bila tengok perempuan bawak superbike , terus bercita cita nak buat lesen. Nak bawak superbike jugak. Kihkihkih.


xoxo


No comments:

Post a Comment

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah