Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Friday, November 16, 2012

A message for you , ececeyh !!~

Assalamualaikum & Hello.

" To my dearest Syazwan , read this message carefully okay ? Jangan bace sambil lalu tau tau tauuuuuu. Hihihi. Dalam dunia ni tak semuanya indah bie. Kadang kadang kita kat atas kadang kadang kita kat bawah. Tak bermaksud orang yang selalu kat atas tu takkan pernah jatuh dan tak semestinya orang yang dah jatuh tersungkur tu tak boleh bangun. Dalam hidup ni tak semua benda yang kita nak kita akan dapat. Kadang kadang kita kena usaha keras untuk dapatkan apa yang kita nak tu. Macam mana bie usaha nak dapatkan Encik Red tu. Kan ?? Dugaan pon takkan pernah berhenti walaupun sekejap. Takde dugaan takdelah kehidupan. Hidup takde dugaan ataupun ujian same dengan hidup yang kosong , straight forward je. Sooner or later mesti bosan dengan hidup yang kosong macam tu kan ? Sebab tulah Allah bagi ujian dan dugaan. Setiap ujian dan dugaan mesti ada jalan penyelesaiannya. Ada faham ?? So takmola down down eh ?? Nak tau tak , Allah turunkan dugaan and ujian dekat orang yang terpilih je tau bie , kiranya sekarang ni Allah tengah perhatikan bie and tengah pandang bie. So positive positive. :) No matter what happens syg will always be there okay ? Tak kesahla sesusah mana nak handle pon , syg as badut ni will always entertain bie. Now , sila senyum. Jangan buat muka 20 sen tu. Babaiiii~ Take careeee. <3 "


p.s : mungkin lebih bijak menulis daripada berkata kata. :)


xoxo

No comments:

Post a Comment

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah