Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Wednesday, November 28, 2012

Day 1 : Journey to the North. Weee !!~

Assalamualaikum & Hello.

Lama tak masuk dashboard , lama jugak tak layan internet.
Semua gara gara jadual yang terlampau pack. Pffftt !!~
Alhamdulillah Journey to the North - 4Days3Nights berakhir dengan selamat.
So , this is my story for the Day 1 , banyak day lagi nak share dengan korang ni. :DD
Keep reading la haaa. Don't missed out even 1 day tau tau tauuuu. Miahahaha.

This is picture taken masa malam berinai :


Si pengantin lelaki ni sebenarnya taknak pakai inai.
Tapiiii , ktorg paksa jugak sampai dia nak. Kihkihkih.
Si pengantin rasa terpakse nak pakai inai , tapi aku ??
Oh sangat feel free hulur tangan. Lalalalala.
Maka dengan itu jadilah seperti gambar di bawah. :P


TADAAA !! U see , mak yang hover kann~
Naseb badan la ye , hahaha. Dah nampak macam aku pulak yang nak kawen kannn~
Haaa gasak. :DD


On the way ke Perlis , ktorg stop dekat RnR Bukit Gantang.
Sebab dorang dah janji nak stop situ. Maka stop jelah kannn~
And guess what I saw , haaaa tu diaaa kereta berpenumpangkan durian.
Huissshhh. Sungguhla teman tidak tahu baunye ghupe hape dalam tu. *pitam*


Pesta durian people !! Kemainnn tauuu~
Makan durian ramai ramai macam tak pernah dapat durian. *retard*
Aku suka makan durian , yang aku tak suka is bau dia bila masuk dalam kereta.
Kena pulak aircond , wooiii !! Boleh migraine teruk kottt !! Hurhhh.


Dah kenapa aku beli air ni tibe tibe ??
Haaa kalau korang tatau meh sini aku bgtau. Hihihi.
Motif utama aku ialah sebab Aaron Aziz duta energy drink ni. Kahkahkah.
Disebabkan nak jumpa Aaron tu macam mustahil , minum energy drink ni pon bolehlah. :P
Tah pape je kan ?? But who cares , hahaha. :DD

Dan selepas berjam jam dalam kereta , akhirnya sampai jugak di negeri Perlis.
Sesampai je Perlis terus meyinggah rumah makcik si buah hati.
Sebab dah lame benor janji nak menyinggah kat sana. :)
Lepas singgah menyinggah dan jalan jalan dekat pekan Kangar.
Akhirnya ktorg pon gerak ke homestay untuk prepare event akad nikah malam tu.


Last pose sebelum bertukar status , hihihi.
Debaran sangat terasa hoccay masa ni. Aku pon duk dup dap dup dap. Hahaha.
Over kannnn~ Macam la yang nak menikah tu aku. Haktuiihhh !!


This is the hantaran given by us untuk pihak pengantin perempuan.
Sorrylah ye gambar tak berapa nak cantik sangat.
Sebab Zara duk berebut nak main tab , haissshhh budak ni !! :DD


Tu diaaa 2 orang daripada skuad pemusnah pelamin , aiyokk !!
Apa pon tak boleh budak 2 ni. Macam dah takde tempat lain dia nak main.
Tapiiiii comel kannnn !! ^_^


Sempatttt lagik nak snap snap dengan si masham ni. Kuikuikui.
Masa ni pengantin perempuan dah jumpa pengantin lelaki , auccchhh.
So lovelyyyy !! <3


Detik yang dinantikan oleh semua orang , huish !!
Dannnnnnn dengan sekali lafaz , akhirnya mereka bergelar suami dan isteri. Alhamdulillah.
Agak agak kalau turn aku nanti tah ape rupenye tah. :P
Dahla nama aku ni panjang dan berbelit lidah nak menyebut. Miahahaha.
Good luck future husband. Kahkahkahkah. :DD


My family + My love = 1 picture.
Coming soon this is our picture for raya , hikhikhik.
Berapa tahun lagilah gamaknye ye ?? :DD


SELAMAT PENGANTIN BARU ABG CIT & KAK ZU !!
Semoga mahligai yang dibina kekal sehingga hujung nyawa.
Penantian selama 7 tahun akhirnya berakhir pada 24 November 2012.
Selamat datang Kak Zu ke dalam family riuh rendah kami. :))


Sekian tamatlah sudah Day 1 , Day 2 akan disambung kemudian.
Nantikan sambungannya ye semua. Love yaaa !! Muaxh !


p.s : mood nak verangan jadi pengantin semakin tinggi !! :P


xoxo


No comments:

Post a Comment

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah