Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Thursday, November 22, 2012

Entry kasi sumbat lagikk , hikhikhik. :D

Assalamualaikum & Hello.

Sambungan daripada entry yang sebelum ni , alkisah di hari Selasa.
So , lepas balik kerja hari Selasa haritu - mandi manda siap - amek mood jadi tailor.
Almaklum seminggu ni aku busy dengan jahit menjahit aku kannn~ Hikhikhik.
Lepas ni Rizalman , Hatta Dolmat sure nak amek aku keje ngan dorang.
Sangatttt impressive okay jahitan lace aku. Haktuihhh !!
Belah luar memang impressive , belah dalam ?? Dah macam sawang labah labah. :P

Okay back to topic asal , Selasa malam tu.
Sedang aku tengah ralit dengan jarum &benang.
Ayah boleh pulak ajak pergi dinner dekat luar. Aiseymann !! Rosak program beta. Hihii.
Dalam hati taknak ikut sebab perut pon tengah kenyang lagi makang kupang.
Sedapppp wooo kupang tuhhh !! Mekasih buah hati sebab belikan kupang tu. :D


Kepada yang tak tahu ghupe kupang tu cenggane , haaaa sile rujuk gambar di atas.
Kulit dia yang kaler hijau tu sangat cantik okeng.
Kupang ni aku jumpe banyak orang jual masa pergi Muar haritu.
Bersepah sepah orang jual kat tepi tepi jalan.
Kalau korang singgah Muar bolehla beli encik kupang niiiii. Sedappp !! Besarrr !! Fuiyooo.

Ehhh dah kenapa aku cite pasal kupang pulak ni ?? Tadi nak cite pasal lain. Haizzz.


Eh tadi pasal kupang , pasal Muar. Tapi tup tap kua gambar KLCC ni dah menapeeee ??
Hikhikhikhik , jangan panik je semua. Aku masih waras. :P
Saje je nak buat onar. Miahahaha.
So here we goooo , dinner kali kedua aku pada hari Selasa. Wuhuuu !!~
We are now at HR Steakhouse Kg Baru. Mesti familiar kann ??
Alaaaaaa kedai makan yang ala ala cowboy town tuuuhhh.


Disebabkan tempat tu pon agak agak samar pada pencahayaannye.
Maka dengan itu , takdela banyak gambar aku nak snap.
Nak wat cenggane dah Tab Putih aku tu takdo flash. Aiyooo !!
Gambar makanan atas ni pon ihsan flash henfon adik aku , miahahahaa.
Chicken Cordon Blue (kiri) , Lamb Chop New Zealand Mussels (kanan).
Amacam ?? Nampak hebat kannn ?? Memang hebat ponggg. :DD
Harga dia pon not bad , sangat affordable hoccay untuk muda mudi macam kite ni.
Tapi part yang kureng sikit is - bila nak amek order. Fuhh !!~
Rasa macam nak jerit jerit je , tataulah sebab staff die kurang ke apa. Huhu.
But after all - SEDAP dan PUAS HATI. Silelah cuba yekkk. :D


Tadi korang nampak KLCC tu kecik je kannn~
Now aku kasi korang nampak yang besar pulak. Haaaa.
Aku terror buat magic kottt ! Magic kepala hotakkkk kau. :DD
Gambor ni taken dekat dalam kereta atas AKLEH. (Ampang KL Elevated Highway).
Itu sebablah gambar ada goyang sikitttt , errkkk. Sikit ke ?? Tepuk dada tanya selera. :P

Tamat sudah hari Selasa punya cerita , masuklah kite ke hari Rabu. Pfttt !!


Tu diaaaa , meja pekerja berwawasan. Hohohoho.
Sangat busssyyyy hoccay , setiap hari pon macam ni sebenarnya. :D
Just kadang kadang tu aku mengelat banyak. Macam sekarang ni la haih. Hikhikhik.


Setelah penat bekerja mencari uwang , akhirnya pulang ke rumahku syorgaku. Hohoho.
Masuk masuk je pintu , si gemok cekelat ni pon ikut masuk bilik. Haizzz.
Dengan selambe dekkkk je die bantai duduk atas baju baju haku. Ambooii !!
Biadap sungguh ini gemok. Nak marah sayang , apelah nasib badan.
Habeh ponoh baju den dengan bulu ekau. Tahu ke idok ?? :DD

Sekian sahaja untuk bebelan di petang hari.
Jumpa lagi next entry , babaiiiii !!


p.s : lace dah siap jahit , oh tak sabarnya nak pakaiii. Nanti iollss hapload kat sini yek. :DD


xoxo


No comments:

Post a Comment

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah