Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Wednesday, November 28, 2012

Happy Birthday Dayah Katik , Kihkihkih !!~

Assalamualaikum & Hello.

This entry is not a continuous entry , but this is a special entry for a special person.
Sangat special kah orang tu ?? Eh sudah semestinya.
She is my besfren dunia akhirat. Hikhikhik.
Besfren aku daripada zaman UiTM Perak. Adala dekat 5 tahun dah ktorg berkawan.

Masa zaman study dulu kalau ktorg nak buat jahat , mesti same same.
Bersatu teguh bercerai roboh habaq hang. Miahahaha.
Dialah kawan aku , dialah musuh aku , dialah PA aku. Semua dialah !!
Mana aku pergi mesti ada dia , mana dia pergi mesti ada aku. Haaa sweetkann~

Yang paling best , birthday dia beza 2 hari je dengan birthday aku.
So , ktorg dalam zodiak yang sama. We are Sagitarian people. Hohoho.
Maka dengan sebab itulah perangai ktorg sama , pendek kate almost semua sama. :D
Yang berbeza - aku tinggi dia pendek. Kahkahkah. Sebab tu nama dia KATIK !! ^_^v

Tapi tak bemaksud ktorg boleh get long tu ktorg tak pernah bergadoh hoccay.
Ktorg gadoh memang tahap pulang pulang duit and kira kira semua expenses. Hahaha.
Gadoh sampai beberapa bulan jugaklah tak bertegur. Tssskkkk. T______T
Satu kelas pon boleh buat buat tak nampak je padahal sebelum tu ??
Teramat sangat rapat kot. Yeee ktorg ni gila. Miahahaha.

Now , 5 tahun dah berlalu. Dia now masih study. In Tourism.
And aku ?? Kerja dalam tourism industry jugak. Haaa nampak ??
Air yang dicincang takkan putus , hahaha. Takde kaitan gile. :P
Now , bila masing masing dah busy , sangat jaranglah ktorg ni berjumpa.
Tah bila boleh lepak lepak mengumpat dengan dia lagi tah agaknya.
Asik asik mengumpat dalam Whatsapp/Tweet je. Pfft !!

Apa pon , bukan tu main point aku ye kawan kawan semua.
Main point aku untuk entry ni ialah nak wish birthday je dekat dia. Kahkahkah.
Tapiiii yang kau merapu melalut cerita macam macam dah kenapa woiiii !!


Meet Nurul Hidayah , my besfren ever. :)
And as per what I said up there , dia memang pendek !! Hahahaha.
Gambar ni taken awal tahun ni rasanya. Masa tu aku dengan buah hati turun Melaka.
Buat daytrip , semata !! :DD


"Babe , happy birthday. May Allah bless you with joy and happiness. Semoga happy disamping family tersayang and Merc tercinta. Hewhewhew. Selamat hari tua jugak aku ucapkan. Hahaha. Kau tetap kakak and aku tetap adik. I don't care pasal 2 hari beza tu. Miahahaha. Hope that our friendship will last forever. Dah takde masa aku nak gadoh dengan kau. Bukan best pon gadoh ngan kau. Tak adventure langsung. Hihihii. Study rajin rajin. Kasi dapat dekan lagi. Faham ?? Jangan makan banyak banyak sebab kau takkan meninggi tapi akan melebar. Kahkahkah. Apa pon have a blast for your 23rd birthday orang gilak !! Nak g celebrate macam jauh sangat , later later jelah kite celebrate eh orang gilak. Semoga cepat kawen and cepat bagi aku anak buah. Zzzzzzzz. Bye !"


p.s : disebabkan terlalu ralit pasal holiday , birthday besfren sendiri pon lupa. Tsssskk !! T____T


xoxo




No comments:

Post a Comment

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah