Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Saturday, November 10, 2012

Jalan Sana Jalan Sini , Hikhikhik. ^_^

Assalamualaikum & Hello.

I'm trying untuk update jugak blog ni , walaupun dengan entry yang agak basi. :P
Atleast berbunyi la jugak kannn kawan kawan semua. Hikhikhik.
Bukan apa , nak hapdate ritu tapiiii....
Keadaan kesihatan membataskan untuk melakukan yang sedemikian. Uwaaaa. :(


So here you goooo , lets jom jalan jalan with us.
By reading entry secare full. Korang akan ada 2 tempat dating yang BESTT !!
Baikkan aku , nak bagi korang tempat untuk berdating + makan. Miahahaha.


BIla tengok meatball......mestilah ramai yang dah tau kat mane kannn~
Semestinya IKEA Mutiara Damansara.


Saje try test camera , almaklumla permainan baru. Semestinya I is sakai sakai.
But whatsoever , ni duit mak nok. Suke hati mak la nak snap itu ini. :P


Konon konon mencari barang untuk rumah , hahahaha.
Rumah mana ?? Rumah masing masingla jawapannya. Kihkihkih.
Nak tunggu ktorg ada rumah sendiri alamatnya , readers ni sume da beranak pinak. :P


Datang IKEA semata nak beli frame gambar jeeee. Lalalalala.
Nanti bila dapat gambar photoshoot aritu takyahla beli frame dah.
Suatu penjimatan ye di situ kawan kawan. Hewhewhew.


Kau nengokkkk !! Muka tuan tanah yang bulat seperti dulang.
Malangnya tangan sekurus tiang letrik TNB , sungguh tidak ideal !! Pffttt.
Ehhh syukur , syukur. Tak baik merungutttt. ^_^v


Dia kalau dah berjalan , memang suka tinggal aku kat belakang.
Sebab dia tau kalau aku berjalan tu bukan berjalan saje.
Jalan sambil camwhore tak tentu hala. Ampun ya pakkk !! :P
I is an ex model. Puiihhh~ *kohengatkocantek*


Jeng jeng jenggggg.... Eskemmm !! Eskemmm !!
Mane pulak datang kedai eskem dalam IKEA kannn ??
Dah tentu tentu ni tempat yang lain dalam hari yang sama.
Wahhh !! Kurlasss kau berjalan mariahhh.
So , memperkenalkan Stick House dekat Sunway Pyramid. Actually aku pon tau daripada mulut akak ofis aku , and yesss.
Bila dah tau ni korang kenelah tryyy !! SEDAPPP !!


Tengok buah hati aku makan je pon da cukuplah kannn~
Keje aku memang snap snap memanjang. Hikhikhik.
Katenye blogger , inilah hidup kami. Waaceeehhhh. *bajetfollowersberjuta*


Mana boleh kalau buah hati ada gambar and aku takde kannn~
Nak jugakkk !! Nak jugakkk !!
Btw lupe bagitahu , kedai ni dekat dengan tempat ice skating tu. Silelah cari yeee.
Banyak flavour okay dekat sini , plus ade 2 size jugak.
1 mini & 1 normal. Yang ktorg makan ni yang mini. Comelkannn~
Eskem tu comel sebab ikut ktorglah , ahakssss. T______T


Okaylah , dah kenyang makan eskem. Jom kite balik !!
Sekian sahaja motif ke Sunway Pyramid !! Hahahahaha.
Sehingga berjumpa lagi dalam next entry. Babaiiii~


p.s : banyak makan pon tak gemok !! jangan jelessss. :P


xoxo


2 comments:

  1. Hahaha. Tula dia. Kite sangat jarang update sikit sekarang ni. Huwaaa. :(

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah