Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, November 6, 2012

Our 9 months anniversary , Hihihi !!~

Assalamualaikum & Hello.

Agak macam lama jari jemari tak menaip dekat dashboard ni.
Nampaknya macam dah berhabuk jugak blog ni , ala bukan apaaaa....
I is busy dengan my new toy , ahaksss. Masih dalam mood teruja. Biaselahhh. :P
Dan harini dengan semangat kekobar nak taip jugak , tapiiii !!
Takde gambarlah pulakkkk. Ish ish ishhh... T______T

Just for him , mengkome jangan perasan yeee !~ :D

" Diriku ini masih lagi menyayangi dan mencintai dirimu. Maafkanku andai terkasar bahasa mahupun mengguris rasa selama perhubungan ini. Maafkanku andai adakala dikau merasa terseksa untuk bersamaku. Terima kasih kerana masih lagi sudi menerima diriku ini walaupun berbagai kesalahan telahku lakukan. Lagi beberapa bulan akan genaplah hubungan ini ke angka 1 tahun. Semoga hubungan kita kekal selamanya hingga ke Jannah. Ampun dipinta dari hujung kepala hingga ke hujung kaki. Sesungguhnya diriku ini masih memerlukan dirimu. <3"


p.s : i've got 2 present and i love it. Thanks dear !! cerita dah basi baru nak update. ish ish ish.... T_________T


xoxo


No comments:

Post a Comment

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah