Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Thursday, November 29, 2012

Undescribable , Wohoo !!~

Assalamualaikum & Hello.

Harini hari terakhir aku bergelar budak perempuan berumur 22 tahun.
Malam ni tepat jam 12 malam , akan menginjak ke angka 23 tahun.
Ya Allah , kejap je rasa da 23 tahun aku hidup atas muka bumi ni. Huhuhu.
Malangnya aku tak rase eksaited pon nak celebrate birthday tahun ni. Haaa pulak !!
Nak celebrate pon dengan sape ?? Sendirian jawabnya.
Harini mood aku sangat tak baik , macam ribut taufan da ni rasa.
Habes semua rasa tak best , haizzz. :(
Semua punca daripada orang tu. Hmmmm. Sedih !! T________________T
Kalau tak sure sure da dapat countdown sama sama.
Siap berimpian ada bunga api lagi , Hahaha.
Malangnya ?? Harapan menjadi layuuuu !!~ Pfft.
Sekian sahaja untuk sesi carut marut di kala petang menunggu waktu pulang.
Babaiiii~


p.s : nak shopping sampai tak larat nak jalan biar kene angkut dengan tow truck !


xoxo


No comments:

Post a Comment

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah