Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Wednesday, December 12, 2012

At lastttt , siap pon gambar ! Hoyeahhh !!~

Assalamualaikum & Hello.

At last , siap pon gambar photoshoot dengan EyeCap Studio haritu.
Sabtu lepas pergi amek soft copy semua gambar dekat studio.
Sangatttttt puas hati hoccay dengan semua gambar dia. Hihihi.
*maybe sebab aku yang cute kot. miahahaha*
Kalau korang nak tau lebih pasal EyeCap Studio sila rajinkan jari dan klik SINI.


Tu diaaaaa , bila model tak bertauliah menjadi model.
Hape kau pikir kau ni duta produk penjagaan kulit yang buat muka seropa itu ?? :D


Mohla kita terbang ke awan nano ke awan yang terpilu ?? KIHKIHKIH.
*motif mengibarkan baju seperti itu hanyalah untuk kelihatan seperti pinses , hahaha. matikkk!!*


Amboiiii hemmmsemmmnyaaaa , T________________T
Cair seperti nini cengkelat celup celuppp celupp bila melihat ini gambar !! Aucchhh.
Sudikah dikau untuk bercintan cintun denganku , zzzzzzzzzz !!


Dah macam edisi siasat punye intro dolu dolu la pulokkk.
Agak agak ada peluang tak nak masuk Ntv7 ?? Hewhewhew. :P


Yang ini serious !! Kalau kau main kayu 3 , memang aku tumbuk muka kau bahhh. :P
Jangan pandang penumbuk kecilku , pandanglah semangat menumbukku.
Tu je gambar yang nak kasi korang tengok , HIKHIKHIK.
Bukan kedekut , bukan kemut , bukan taik idung masin.
Tapi tuuuu semua secreto de amor.
Okay ! Berhenti merepek. Kbaiii~ Love ya people. <3
Thanks for your time.


p.s : banyak na gambar tuk entry yang akan datang , kenfius nak pilih mane satu.


xoxo


5 comments:

  1. ohkeyyyyyyyy.. Jelesssssssssss!! Y__Y.. gambar kita tak gi amek lagi.. uwaaaaaaaaaa!!!

    ReplyDelete
  2. Silekan amek sebelum reput ditelan zaman dekat EyeCap tu awak oiii , Hahaha. :P

    ReplyDelete
  3. bole buat gambar pre wedd ni nad. btw nad mmg comel pun :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Janganlah puji kite Kak Sha ni , malu la kiteeeee. Hahaha. Kannn~ Jimat duit nak shoot lagi. :P

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah