Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Sunday, December 2, 2012

Day 2 (samb) : Journey to the North , Weee !!~

Assalamualaikum & Hello.

Seperti yang dijanjikan kemarin , this is the sambungan for my previous entry.
Sila klik SINI dan SINI untuk entry Day 1 dan Day 2. Hihihi.


Nak say "Goodbye Kuala Perlis and Hello Langkawi", hihihi.
This picture taken while waiting for ferry yang nak hangkut kami anak beranak.
Haaa belakang tulah ferinya , nampakkan betapa berasaknya umat nak g holiday.
Abaikan ktorg yang lengkap berbaju kurung dan berbaju melayu ye.
Itu semua tak penting , yang penting ialah VACATIONNN people !! ^_^v


Selamat Datang ke Langkawi semua !!
Gambar ni disnap pukul 7 lebih , so memang gelaplah ye.
Sebab tab ai takde flash uollss. Tsssskk.
Maka dengan itulah gambar pon golap gelita. Harharhar.

Sesampainya ktorg semua dekat Langkawi , terus shoot ke ruangan menunggu.
Menunggu kenderaan yang mau pungut ktorg bawak pergi apartment.
Ktorg stay dekat Seri Legenda Apartment.


Memandangkan ktorg dah buang banyak masa dekat ruangan menunggu.
Balik balik apartment terus siap and pergi Bamboo Beach Restaurant untuk makan.
Semua gara gara muka masing masing dah macam piranha kelaparan. Hikhikhik.


Lepas makan , perut manyak kenyang.
Barulah ada mood nak jalan jalan pekan Kuah.
Masing masing terus laju naik van dan shoot pergi pasar malam dekat pekan Kuah.
Pasar malam dia sama je macam pasar malam kita kat KL ni.
Yang membezakan is dorang banyak jual minyak gamat segala.
And kita banyak jual makanan and barang basah.

Sekian untuk entry arrival at Langkawi.
In my next entry aku akan share sikit tempat yang aku pergi.
Daaa~ Babai !!


p.s : banyak nak upload tapi gambar dalam tab la pulak. Tsskkk ! Nak transfer malas. :DD

xoxo


No comments:

Post a Comment

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah