Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Monday, December 10, 2012

Eka's E-Day & Harimau Malaya , :D

Assalamualaikum & Hello.


Intro intro je terus muka aku yang meminta caci maki , haaa apo kono eh. :D
Okay ni ktorg on our way nak pergi Sepang nak attend Eka's E-Day.
Eka atau nama sebenarnya Nur Atika ialah adik kepada makcik Rina Ellisa.


Semalam 9/12/12 Eka telah selamat menjadi tunangan orang.
Alhamdulillah majlis berjalan dengan lancar , walaupun hujan lobek time tu.
Hujan itukan rahmat , tul tak ?? Semoga cepat cepat ke jinjang pelamin la ye dik.
*adik bertunang dulu before akak akak ni , haa acano tu ??*


Bakal mak mertua sarungkan cincin , ohhhh so shuitttt. :D
Nak jugak nak jugak nak jugakkk !! *jerit sekuat hati*
Menjeles teruk dengan Rina masa tengok cincin budak sorang ni , arghhh.
Terus pandang jari masing masing. HARHARHAR.


Ktorg macam biasalah , lepas je semorang dah say "bye bye".
Terus lelaju duduk kat mini pelamin tu. :P
Konon nak amek berkat , puiiii~
*yang Rina tu sebok nak pose gangnam style dah apahat*


Kalau bab posing sane posing sini , serahkan aje pada kami. :P
Suke tauuu overshadow orang yang diraikan. Haaa nasebla Eka dapat akak akak macam ni.
Yang Eka masih kekal dalam pose yang ayu sejuk mata mak mertua pandang. BAHAHAHA.


Ohhh Eshat , pose apa yang kau cuba lakukan tu.
Tak sanggup mak nak tengok nokkksss , KIHKIHKIH. :D
Rina masih lagi bergangnam ye kawan kawan semua. Ampunkan dia.
Dia nak pergi Korea tapi tak dapat dapat. Sangatttt K-Pop tauuu. :P
Buah hati aku pulak steady dengan peace dia , Pray for Gaza. Ehhhh ??
Last but not leasttttt , APA POSE YANG AKU BUAT TU WOIII !!!
*sendiri pose sendiri tak faham , motiffff??*


Barulah sopan semuanya , hikhikhikhik.
Barulah sesuai untuk pandangan mata mak mertua kalau cenggini duduknya.
Mesti dalam hati mak mertua berkata "oh sopan sungguh bakal menantu aku". HARHARHAR !!

Balik je daripada rumah Rina , terus shoot Putrajaya.
Siap siap nak pergi Stadium Nasional Bukit Jalil untuk AFF Suzuki Cup.

MALAYSIA vs THAILAND


Semangat orang orang kita !! Sampai penuh stadium dibuatnya.
Gambar ni dirakam pon masa aku bertenggek atas tangga.
Sambil mata buah hati melilau lilau cari seat , tapiiiii......

Buah hati : Bang , sebelah ada orang tak ?
Abang A : Ada. *muka tak port orang*

*Aku dan buah hati ?? Muka hampa.*


Kiri kanan pemandangan aku penuh dengan lautan manusia.
Semuanya nak support Harimau Malaya.
Nampak kuningggg je semua kannn !!
Dahla time ni hujan lobek tapi tu tak mematahkansemangat mereka semua.
Yang bawak anak kecik pon hado. Haizzz.
*geleng geleng kepala*


Haaa bakar bang jangan tak bakar.
Selang 5 minit kemudian - polis and rela datang tepuk bahu.
Aiseymannn , kan da tak memasal kene tangkap bang oiiii.
Orang dah kato janga bawak bondo alah tu tapi ekau begar.
Kan dah kono tangkap. Orang tengok bola ekau tengok rela.
Sungguhku tak rela. HARHARHAR !!
*sila jadikan ini pengajaran ye semua*


Haaaa pakcik ni time orang semangat nyanyi lagu Negaraku.
Ekau boleh pulak main pusing keliling buek video orang nyanyi nyanyi.
Tak memasal den snap muke ekau masuk dalam blog den. KIHKIHKIH.


Tu diaaaa , kemeriahan berganda dekat area Ultras Malaya.
Toilet roll bersepah sepah dekat atas track , i loikeee !!
Sangat semangat tengok dorang nyanyi nyanyi sambil lompat lompat.
Rasa macam nak join je nanti. :P
*macam la larat kannn and macamlah datang awal nak duduk kat situ , hihihi*
Habis je first half , aku dan buah hati terus chow.
Sebab buah hati tak berapa sehat gara gara diinject oleh doctor masa mintak MC. Kesiannn.
Separa sedar dah aku tengok dia. Tssskkkk. T______T
But something happened that night , but I don't think so to share it here.

Yang merah itu saga , yang kurik itu kundi
Yang datang itu bala , yang sakit ini hati.

Sekian sahaja untuk entry ni.
Jumpe lagi nanti. Thanks for your time.
Babaiiiii !! Love ya people.

MALAYSIA 1 , THAILAND 1


p.s : kenangan itu kekal , siapakah kita untuk menyangkal.


xoxo


2 comments:

  1. Comelnya couple ni! Hehe. Bestkan suasana kat stadium.

    ReplyDelete
  2. Hihi , best !! Padahal apa pon tak faham. Org jerit kite pon jerit jela. Miahaha.

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah